Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

PolyComp, в партньорство с Tech Data, ще предлага облачни решения по лицензионната програма Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

2020

13

май

София, България (13 май 2020 г.) – Най-големият български дистрибутор, PolyComp, днес обяви старта на стратегическо партньорство с Tech Data(Nasdaq: TECD), с което да направи достъпна за българските партньори на дистрибутора лицензионната програма за облачни решения и услуги Microsoft Cloud Solution Provider (CSP).

 

Това партньорство позволява на българските технологични фирми да се възползват от най-бързо развиващата се облачна програма на Microsoft, използвайки инструментите на Tech Data, един от най-големите дистрибутори на технологии, решения и услуги в световен мащаб.

 

Програмата Microsoft CSP дава възможност на ИТ компаниите да продават Microsoft Cloud продукти на принципа на месечен абонамент. Партньорите могат директно да доставят решения, да управляват и поддържат клиентите си, както и да интегрират своите собствени инструменти, продукти и услуги през една месечна сметка на клиента.

 

PolyComp, чрез Microsoft CSP платформата на Tech Data - StreamOne Cloud Marketplace, ще даде възможност на фирмите в България да предоставят, фактурират и управляват облачни решения и услуги бързо и лесно. Дистрибуторът, съвместно с Tech Data, ще поеме ангажиментите по маркетинга на програмата, консултацията и обучението на дилърите.

 

„PolyComp е компания, която работи активно за пълно удовлетворение на нуждите на своите партньори и клиенти. Добавянето към нашето портфолио на гъвкавите Microsoft CSP решения, предоставени от Tech Data, е резултат от стремежа ни да предложим атрактивни и цялостни продуктови решения. Стъпвайки на огромния опит на новия ни партньор, ние ще подкрепим нашите дилъри в ежедневната им работа в тази различна и променлива икономическа ситуация“, каза Надежда Генова, главен изпълнителен директор на PolyComp. „Да правим бизнес с такъв известен партньор като Tech Data е възможност, която приемаме с ентусиазъм. Вярваме, че партньорството ни ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти.“

 

„Ние съчетаваме силата на локалното присъствие на PolyComp с инструментите и опита на Tech Data, натрупан в работата на множество европейски пазари“, каза Томаш Сиглър, директор Endpoint решения и регион Datech East в Tech Data. „Очакваме с нетърпение съвместната ни работа с Polycomp за ускоряване на процеса по приемането на облачни решения на Microsoft за партньорите в България.“

 

„Microsoft се стреми да даде възможност на партньорите да се разрастват и да станат надеждни съветници за нашите клиенти посредством иновации на продуктите, по-добър инструментариум и достъп до нови бизнес възможности. Удовлетворени сме от партньорството на Polycomp и Tech Data, което ще даде тласък на цялостната дигитална трансформация в България. Заедно с партньорите ни ще продължим да отговаряме на изискванията на клиентите и потребностите за цялостни решения в облака “, добави Милейди Стомбу, регионален директор в Microsoft, CEE Multi-country Region.

 

За PolyComp

POLYCOMP е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. PolyComp е учредена през 1999 г. като частна българска дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено информационно и комуникационно технологично оборудване и софтуер. Компанията разработва и обогатява своята дейност в контекста на един динамично променящ се и труден пазар. Наред с разширяването на дейността се разработва и обогатява и портфолиото от продукти и услуги. Днес PolyComp е най-големият дистрибутор на информационни и комуникационни технологии в България и разполага със силни партньорства с над 45 надеждни и световно известни производители на хардуерни и софтуерни продукти. Повече информация можете да намерите на www.polycomp.bg или като ни последвате в Twitter, LinkedIn и Facebook

За Tech Data

Tech Data свързва света със силата на технологиите. Тяхното портфолио от продукти, услуги и решения, и високоспециализирани умения и опит в технологиите от ново поколение дават възможност на партньорите ни да предложат на пазара продукти и решения, чрез които светът да бъде свързан, да расте и да отбелязва прогрес. Tech Data е № 88 в класацията Fortune 500® и е обявена за една от най-уважаваните компании на Fortune в света за 10 поредни години. За повече информация посетете www.techdata.com или последвайте профилите на Tech Data в Twitter, LinkedIn, Facebook и Instagram.