Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Работете заедно, дори и разделени

2020

14

апр.

Как ASUSTOR NAS може да помогне, предлагайки най-добрите инструменти за работа от дома?

Докато инсталирането на програми за видео разговори е важно, не по-малко важно в този момент за работещите дистанционно, за да вършат своята работа, е достъпът до информация. NAS устройствата на ASUSTOR са цялостни решения за съхранение и архивиране на данни, предоставящи различни функции за безопасност, за да бъде подсигурена сигурността, но не и за сметка на удобството при достъпа.

ASUSTOR предлага редица инструменти за повишаване на ефективността, работейки у дома.

 

Windows, Mac и Linux

 

Устройствата ASUSTOR NAS осигуряват безпроблемно споделяне на файлове между различните платформи, което Ви позволява лесно да се свързвате с вашето NAS устройство, независимо дали използвате Windows, Mac OS или Unix-подобни операционни системи. Освен това, устройствата на ASUSTOR NAS поддържат функционалността „Network Recycle Bin“. Всички файлове, които изтривате, ще бъдат преместени в кошчето, което Ви позволява да възстановите случайно изтритите файлове. Протоколите за прехвърляне, поддържани от кошчето, включват: CIFS / SMB, AFP, FTP и File Explorer.

 

Трансферните протоколи, които можете да използвате за свързване към ASUSTOR NAS устройство са, както следва:

 

Windows: CIFS / SMB, FTP и WebDAV
Mac OS X: AFP, SMB, NFS, FTP и WebDAV
Linux: NFS, SMB, FTP и WebDAV

 

 

Сигурен достъп чрез VPN

Можете да изберете да използвате VPN клиент, за да гарантирате сигурността на вашите връзки или да използвате NAS като VPN сървър, позволявайки на другите да се свързват към него. По този начин отдалечените потребители, клонове, бизнес партньори и дори служители в командировки могат бързо да установят защитени връзки. VPN услугата на ASUSTOR е наистина ефективно решение за бизнеса.

  • Поддържа често използвани протоколи PPTP, OpenVPN и L2TP / IPsec
  • Възможност за преглед на връзки и прекъсване на съмнителни такива, когато действа като VPN сървър
  • Прекъсване и автоматично свързване при стартиране на системата, когато действа като VPN клиент

 

 

Редактиране на файлове и съвместна работа по проекти

ASUSTOR EZ Connect предлага възможност за отдалечено свързване с офиса, за да качвате, сваляте, коригирате и да имате достъп до данни, чрез различни платформи и устройства: Windows, Linux, Android или iOS, компютър, лаптоп, таблет, телефон - лесно можете да споделяте, управлявате или да имате достъп до файлове на NAS.

Работете по задачи, съвместно с колеги, чрез NextCloud, както и с OnlyOffice. On ly Office поддържа файлове като Word, Excel и PowerPoint и не само, гарантирайки лекота при работа.

DataSync и EZ-Sync гарантират, че документите се актуализират безпроблемно в реално време, гарантирайки, че информацията е актуална, особено когато работите заедно, но от дистанция.

 

 

Share Links

Share Links ви позволява бързо да създавате линкове за споделяне на файлове с хора, които нямат акаунти в NAS. Времето за изтичане на валидността също може да бъде зададено за всеки създаден от Вас линк за споделяне, което позволява безопасно и гъвкаво управление. Когато имате няколко файла, които искате да споделите, можете да изберете да ги споделите чрез един общ линк за споделяне за всички файлове или чрез индивидуален Share Links за всеки отделен файл.

 

 

360? Решение за архивиране

ASUSTOR NAS предоставя цялостно решение за архивиране, включващо приложения като DataSync Center, Cloud Backup Center, MyArchive cold backups, Snapshot Center, и над 12 вида публични облачни платформи. Приложенията са съвместими с широко използваните софтуери за онлайн комуникация. Така Вие можете да записвате и архивирате всички ваши конферентни разговори на едно място.

 

 

Вашият NAS е в готовност дори и в режим на покой

Технологията Wake on WAN/LAN, позволява на потребителите дистанционно да включат или изключат NAS, стига той да има достъп до интернет, позволявайки на NAS, да бъде готов, предоставяйки всички функции и информацията да е достъпна по всяко време.

Wake on LAN и Wake on WAN, могат да спестят енергия, да удължат експлоатационния живот на харддиска и NAS, изхабявани от дългия период на готовност, защитавайки информацията и намалявайки възможността за случайни хакерски атаки.