Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нов 35” ултра широк геймърски дисплей от AOC с 200 Hz, VESA DisplayHDR 1000 и G-Sync Ultimate

2020

24

февр.

Специалистът при дисплеите AOC пуска 35-инчовия (88,98 cm) AOC AGON AG353UCG, който е част от следващото поколение AGON 3 и стъпка нагоре в сравнение с високо оценявания ултра широк монитор AG352UCG6. AG353UCG отговаря на всички желания на геймърите: 200 Hz честота на опресняване, 2 ms GtG и малко входно закъснение на сигнала за най-добра визуална обратна връзка без видимо замазване при движение. Резолюцията от 3440 x 1440 UWQHD (21:9) пиксела в комбинация с извивката с радиус 1800R създават ново ниво на потапяне в действието. Картината на AG353UCG изпъква благодарение на технологията Quantum Dot, пиковата яркост от 1000 нита и поддръжката на VESA DisplayHDR 1000, както и на контрастното съотношение от 2500:1 и 90% покритие на DCI-P3. Мониторът поддържа Nvidia G-Sync Ultimate, предлагайки HDR с 1000 нита яркост като в същото време елиминира накъсването и насичането, и намалява закъснението.Ултра бърз и ултра широк - AOC AG353UCG

 

 

Елегантен, футуристичен дизайн

Дизайнът на AG353UCG е изключителен. Мониторът наследява 3-странния безрамков дизайн, RGB светлината с формата на ореол на гърба и червената стойка под формата на „V“ от своя предшественик AG273QCG, който спечели награда “Red Dot Design Award 2018”. Настройващата се по височина (120 мм) стилна и компактна стойка с червени и черни акценти е стабилна и същевременно оставя много място на бюрото. Височината на панела е подобна на тази при 28” 16:9 дисплеи, но осигурява повече екранна площ, благодарение на съотношението от 21:9. Така екранът е удобен за използване като същевременно предлага незабравимо визуално преживяване. Огромният 35-инчов екран осигурява не само дълбоко потапяне в игрите и широкоекранните филми, но и увеличава продуктивността - приятен страничен ефект, от който ще се възползват създателите на съдържание и стриймърите.

 

 

Готов да се състезава

Ъпгрейдът към AG353UCG всъщност представлява инвестиция за всички видове игрови заглавия. Честотата на опресняване от 200 Hz осигурява скорост на състезателно ниво не само за рейсинг, симулатори, екшън, MMORPG или 5v5 игри на арена, но и за състезатели в FPS заглавия. Времената за превключване на пикселите са толкова ниски, че позволяват панела да показва 200 кадъра в секунда без артефакти. С времето за реакция от 2 ms GtG на AG353UCG замазването при движение на практика е елиминирано. Така посредством получаването на незабавна визуална обратна връзка геймърите се чувстват „свързани“ с виртуалния свят, както никога досега.

 

 

Изключителна графика в игрите

Да бъдеш сред най-бързите дисплеи не е лесно, но да предложиш впечатляващо качество на изображението в същото време е съвсем друго ниво. VA панелът на AG353UCG е изграден с Quantum Dot технология, която му позволява да постигне 90% DCI-P3 покритие – много по-голямо цветово пространство в сравнение със стандартното sRGB. Неговият 10-битов панел може да изобразява 1,07 милиарда цвята, което означава много по-плавни цветови преходи и по-точни цветове при показването на HDR (High Dynamic Range) съдържание. AG353UCG може точно да представя HDR в игрите чрез използване на G-Sync Ultimate с минимално входно закъснение и HDR във филми и TV шоута, благодарение на VESA DisplayHDR 1000. Неговият динамичен обхват се простира от 0,05 нита за черното до 1000 нита в най-ярките области. Благодарение на VA панела мониторът постига 2500:1 статичен контраст – два пъти повече отколкото при IPS или TN панелите. Нещо повече, неговите 512 зони с локално затъмнение осигуряват невероятно широк динамичен обхват.

 

 

Включени екстри

AG353UCG не поставя акцент само на техническите си спецификации, но и на потребителския комфорт. Проектираната наново, модерна OSD (On-screen display) система може да бъде управлявана посредством 5-позиционен джойстик в долната част на рамката. Прибирането на слушалките е още по-удобно с помощта на стойката, позната от предишни модели, която сега е разположена долу отляво и отдясно. Мониторът може лесно да бъде закачен с един клик към елегантната метална стойка или VESA планка. Стойката осигурява не само стабилност, но разполага и с дръжка за носене, позволява прибиране на кабелите и ергономични настройки във височина (120 мм) плюс накланяне. С AOC Light FX (RGB светлината на гърба на монитора, която може да бъде персонализирана) мониторът може да бъде настроен да пасва на уникалната конфигурация на всеки геймър. За още по-голяма леснота всички нужни кабели за връзка с компютър (DisplayPort 1.4 и HDMI 2.0) са включени в комплектацията.

Ултра бърз и ултра широк - AOC AG353UCG: футуристичен дизайн и върхови технологии