Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Продуктивност и комфорт в екологичен дизайн MMD пуска монитора Philips 243B1

2020

19

февр.

Philips 243B1MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на 24” (60.5 см диагонал) LCD монитор Philips 243B1. Той предлага Full HD резолюция (1920 x 1080), USB-C докинг и HDMI връзка, както и богат набор от технологии и функции, проектирани за оптимален комфорт и продуктивност. Този монитор е и отличен избор за загрижените за екологията: той не само отговаря на стриктните стандарти за защита на околната среда като ENERGY STAR, EPEAT и TCO, но е снабден с PowerSensor, който може да спести до 80% от цената на енергията.

 

По-просто от всякога

Philips 243B1 предлага простотата на USB-C докинга с един кабел. Потребителите трябва само да свържат своя съвместим ноутбук директно към монитора посредством един тънък кабел със симетричен конектор, за да се насладят на безопасен и сигурен трансфер на данни по стандарта USB 3.2 и да гледат FHD видео, докато зареждат своя преносим компютър.

 

Комфорт, удобство и свързаност

Проектиран да осигурява абсолютен комфорт и удобство на потребителя, Philips 243B1 предлага Flicker-Free технология и LowBlue режим за защита от напрежение в очите, както и напълно настройваща се SmartErgoBase стойка, която може да бъде завъртана, накланяна и обръщана на 90 градуса за ергономичен комфорт и лесно прибиране на кабелите. Простото свързване е гарантирано от множеството опции, включително DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45 и др.

 

Със „зелено“ съзнание

Philips 243B1 съответства на множество стандарти за защита на околната среда и притежава сертификати като EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge и RoHS. Вграденият PowerSensor автоматично засича присъствието на потребителя и съответно настройва яркостта на монитора, което удължава неговия живот и позволява до 80% спестяване на енергия. В допълнение, мониторът е снабден с LightSensor, който автоматично настройва яркостта на картината, за да пасва на условията в стаята, както и със Zero Power Switch, който гарантира нулева консумация на енергия в изключено положение. Philips 243B1 се доставя в 100% рециклирана опаковка и с 85% рециклирани пластмаси. Той е напълно лишен от вредни субстанции като живак, олово и PVC/BFR.

 

Удобен, напредничав и екологичен, Philips 243B1 ще бъде наличен от март 2020 г.

 

Philips 243B1