Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Простота и производителност за екологично настроените професионалисти MMD разкрива монитора Philips 243B9

2020

15

ян.

Амстердам, 14-ти януари, 2020 г. MMD, водещият дисплей специалист и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на LCD монитора Philips 243B9. Снабден с USB-C докинг, високоскоростни портове USB 3.2 и Full HD 1920x1080 резолюция с IPS технология, този 24” (60,5 см) монитор е проектиран да донесе повече простота и по този начин повече продуктивност на работното място. Потребителският комфорт и намаленото отражение върху околната среда са гарантирани, благодарение на настройващата се стойка SmartErgo Base, пестящият енергия PowerSensor и опаковката, която може да се рециклира на 100%.

 

 

Свързаност без усилия

 

Проектиран за простота и лекота при употреба, Philips 243B9 предлага скоростта и гъвкавостта на USB-C докинга със захранване. С помощта на един тънък, симетричен конектор потребителите могат да зареждат своя съвместим лаптоп, да гледат видео с висока резолюция и да прехвърлят данни при супер скорости. Този монитор е HDMI съвместим, което означава, че потребителите могат да се насладят на висококачествено видео и звук, предавани по единствен кабел от аудио-видео източници, включително DVD плеъри, видеокамери и PC-та.

 

 

Комфорт и наслада

 

Philips 243B9 е снабден с различни технологии за осигуряване на максимално качество на картината, която щади очите. IPS технологията предлага изключително широки зрителни ъгли и кристални, ярки изображения, докато Full HD резолюцията осигурява повече детайли и яснота. Благодарение на режима LowBlue, потребителите получават продуктивност, която е безопасна за очите. Philips 243B9 е снабден с настройваща се стойка SmartErgo Base, която предлага ергономичен комфорт, както и интегрирани възможности за прибиране на кабелите.

 

Екологична продуктивност

 

В допълнение към комфорта, производителността и гъвкавостта, Philips 243B9 е и много енергийно ефективен и отговаря на редица стандарти за защита на околната среда като EnergyStar 7.0, TCO Edge и RoHS. Вграденият Power Sensor автоматично засича присъствието на потребител пред екрана и настройва яркостта на монитора, така че да удължи неговия живот и да постигне намаление на разходите за енергия с до 80%. Zero Power Switch гарантира нулева консумация на енергия и намалява до минимум приноса на монитора към въглеродните емисии. С корпус без PVC / BFR и пълна липса на живак и олово Philips 243B9 използва 85% рециклирани пластмаси и опаковъчен материал, подлежащ на 100% рециклиране.

 

Гъвкав и устойчив, смарт мониторът Philips 243B9 ще бъде достъпен от януари 2020 г.