Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

2020

14

ян.

Huawei предлага вече и в България най-новият модел от популярната Y-серия в най-достъпния клас двусимови Android смартфони – HUAWEI Y6s. Моделът е с 6.09-инчов HD дисплей, истинско бижу, подсилено от по-мощна производителност и по-голяма памет – 3GB RAM и 32GB ROM, плюс слот за допълнителна карта памет. Точно като своите предшественици, Y6s предлага надеждна и сигурна производителност, спокойно справяща се с ежедневните задачи, както и с мобилни игри и фотография. Новият свеж дизайн се отличава с дебелина на корпуса от 8мм, и два класически цвята – Starry Black и Orchid Blue.

 

Вашият ден във вашия смартфон

 

Ако се притеснявате колко памет имате на настоящия си телефон, можете да сте спокойни, защото HUAWEI Y6s предлага 3 GB RAM памет, 32 GB памет за съхраненние и слот за карта памет, която може да добави още 512 GB за повече снимки, видеа, музика и каквото друго придава индивидуалност и колорит на деня ви. В сравнение с повечето нискобюджетни телефони, които имат само 2GB RAM памет, HUAWEI Y6s изпълнява по-трудни задачи с по-малко закъснение.

 

8-ядрен процесор + EMUI 9.1: модерна производителност на достъпна цена

 

Huawei Y6s има впечатляващ за класа си софтуер и хардуер. Той предлага нов 8-ядрен процесор, с подобрени 2.3 GHz големи ядра, които се управляват от интелигентната EMUI 9.1 система – всичко това ви предоставя изпълнението на различни дейности без накъсване. Телефонът по много умен начин изчиства кеша и ненужните файлове и автоматично дефрагментира устройството. В момента, в който паметта ви падне под 30%, системата ви напомня да изтриете ненужните файлове, за да работи оптимално. EMUI 9.1 също предлага навигация и чрез жестове за по-лесно управление.

 

Привлекателен дисплей, който облекчава зрението ви

 

HUAWEI Y6s разполага с 6.09-инчов HD дисплей с разделителна способност 1560х720. Предната му камера, сензорът за околна светлина и супер тънкият приемник са поместени в малък капковиден ноч, което позволява по-голямо съотношение между екран и тяло, достигащо близо 90%. Y6s предлага изключително просторно зрително изживяване, режим Eye Comfort и е сертифициран по TÜV Rheinland за намаляване на натоварващата очите синя светлина и интелигентно настройване на температурата на цветовете и яркостта на дисплея.

 

13-мегапикселова основна камера и 8-мегапикселово селфи

 

Основната камера на HUAWEI Y6s е 13-мегапискелова и осигурява кристално чисто изображение с висока резолюция. f / 1.8 обективът улавя до 50% повече светлина, в сравнение със стандартния f / 2.2 обектив на повечето телефони в достъпния ценови клас. Пропускането на почече светлина до сензора означава по ясни и по-качествени снимки при ниска осветеност.

Предната селфи камера е с резолюция от 8 мегапиксела и подчертава обекта дори при неблагоприятни снимачни условия, благодарение на светлината, която идва от екрана.

 

HUAWEI SuperSound: Аудио на макс

 

Въпреки компактните си размери, HUAWEI Y6s предлага изключително аудио във всички възможни сценарии. Технологията Huawei SuperSound позволява звука на високоговорителите да достигне до 6 децибела, като най-забележителното е, че аудио качеството не се повлиява при по-високите нива на звука. Дизайнът на аудио системата спомага за максимално богат звук с богат бас и изтънчен алт, който не дразни слуха.

 

HUAWEI Y6s е оборудван с външна батерия от 3020 mAh (типична стойност), а енергоспестяващата AI технология удължава живота на батерията повече, отколкото очаквате. Личната информация е защитена, благодарение на технологията за лицево разпознаване и идентификация с пръстов отпечатък. Опцията Face Unlock интелигентно увеличава яркостта при ниска осветеност, за да разпознае вашето лице.

 

За феновете на марката телефонът е достъпен чрез дилърската мрежа на Поликомп. Купи тук