Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Продажбите на Huawei Watch GT 2 в България започват с летящ старт

2019

21

окт.

 

 

Броени дни след официалната премиера за България на Huawei Watch GT 2, представен миналата седмица от Ивет Лалова в модерна зала на Next Level Fitness Club, започнаха и продажбите на 46-милиметровата версия на модела. Предлаган в два дизайна – изцяло черен, и класически с кафява каишка от еко кожа, той идва със силно надградени технически параметри и функции спрямо познатия вече Huawei Watch GT. Продажбите започнаха силно още през уикенда в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.

 

 

За първи път в България Huawei представи и 42-милиметрова, дамска версия на Watch GT 2, отличаващ се с изключително елегантна версия „Refined Gold“, и класическа – с еко кожа в топло бежов цвят. Продажбите на класическата дамска версия ще започнат около средата на ноември, а на Refined Gold версията – през декември. 

 

Huawei Watch GT 2 е базиран на първия специализиран чипсет на компанията за носими устройства - Kirin A1. Чипът работи с много ниска консумация на енергия и дава ненадминат живот на батерията – 2 седмици за мъжкия и 1 седмица за дамския модел при обичайна употреба. Новият HUAWEI WATCH GT 2 е надежден партньор в 15 спорта, включително осем на открито - бягане, ходене, катерене, планинско изкачване, колоездене, плуване на открито, триатлон, и седем на закрито - ходене, бягане, колоездене, плуване на закрито, свободни тренировки, крос тренажор, гребна машина. Той поддържа сателитните системи GPS и GLONASS, което е гаранция за правилно позициониране по време на тренировка и правилно измерване на изминатото разстояние. Ключова за смарт часовника е функцията HUAWEI TruSeen™ за точно и ефективно измерване на пулса. В комбинация с интелигентния алгоритъм с изкуствен интелект, функцията проследява сърдечния ритъм през цялото денонощие, дори и по време на сън, и дава ценни известия при засичане на нетипични стойности, на които препоръчва да се обърне внимание. Часовникът е ценен партньор и в следенето на нивата на стрес и качеството на съня – две неща, които са изключително важни както за възстановяване на тялото след спорт, така и в забързаното бизнес ежедневие.

 

 

 

Изцяло нова за модела функция е наличието на вградена памет за съхранение и възпроизвеждане на музика директно от часовника, далеч от смартфона. 46-милиметровата версия, която вече е в продажба, разполага с вградени микрофон и говорител и поддържа Bluetooth обаждания.

 

И двата модела идват с изискан дизайн от 3D стъкло, който ги превръща както в ценен асистент в модерния ви лайфстайл, така и в стилен аксесоар в различни сценарии – спорт, бизнес или бляскаво парти. Изключително лесният механизъм за смяна на каишките позволява да променяте стила според случая и стила си, като 46мм версията е съвместима и с предлаганите досега сменяеми каишки за предшественика му Watch GT в оранжево и маслено зелено.