Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Широки пропорции и солидни функции: MMD пуска монитора Philips 439P9H SuperWide

2019

25

ноем.

Амстердам, 19-ти ноември 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на извития LCD дисплей 439P9H SuperWide. След успеха на 49-инчовия формат, Philips 439P9H добавя 43-инчова опция към растящата фамилия от ултра широки екрани. Предлагащ разточително широко работно пространство и зашеметяваща технология DisplayHDR 400, този монитор е пълен с увеличаващи продуктивността функции като вградена USB-C докинг станция, изскачаща камера Windows HelloTM и вграден MultiClient KVM превключвател, както и множество комфортни функции, проектирани да осигурят удовлетворяващо преживяване от начало до край.

 


Широк поглед
Philips 439P9H предлага на професионалистите, работещи в сферата на финансите, банковото дело и други B2B сектори, цялостния поглед, от който се нуждаят, за да постигнат най-доброто си представяне всеки ден. С широкия 32:10 SuperWide формат и резолюция 3840 x 1200 пиксела този модел лесно може да замени два високопроизводително монитора със съотношение 16:10 и да спести време, и място, като същевременно намали кабелната бъркотия. Извивката с радиус 1800 мм е проектирана да разшири зрителното поле на потребителя, да намали разсейването и да покрие периферното зрение с цел постигане на оптимален зрителен комфорт като същевременно създаде завладяващ, леко потапящ ефект, който предлага добавената полза от подобрената концентрация. Снабден с технология MultiView и MultiClient Integrated KVM превключвател, Philips 439P9H позволява активна двойна връзка и използване на многозадачен режим с две устройства едновременно. В допълнение, VESA-сертифицираната технология DisplayHDR 400 предлага извънредна яркост, цветове и контраст за истински стимулиращо зрително преживяване. За любителите на игрите технологията Adaptive-Sync осигурява безупречно плавна и бърза картина без артефакти.

 


Безпроблемен и лесен докинг
За тези, искащи да спестят време и да подобрят продуктивността си, Philips 439P9H има решение. Вградената USB-C докинг станция със захранване позволява на монитора да предложи широк набор от функции за удобство само с един тънък и симетричен USB-C конектор. Периферията като клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел може да бъде включена директно в докинг станцията на монитора, докато лаптопът може да бъде свързан с монитора за предаване на картина с висока резолюция, супер бърз трансфер на данни и възможност за зареждане. Свързването никога не е било по-лесно и гъвкаво.

 

 

Комфортна работа
Philips 439P9H
е снабден с набор от комфортни функции, така че професионалистите могат да бъдат уверени, че здравето им е в добри ръце, дори при продължителна работа. Режимът LowBlue защитава очите от умора, EasyRead предлага приятен изглед за четене като от хартия, а изскачащата камера Windows HelloTM с технология за разпознаване на лица осигурява сигурно вписване. Въртящата се и накланяща се стойка с настройка по височина и VESA отворите за монтиране гарантират постигането на оптимална зрителна позиция.