Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Impakt обяви партньорство с PolyComp

2019

4

ноем.

05/11/2019 – Полската компания Impakt, която оперира на нашия пазар от няколко години, обяви стартиране на договорни отношения с един от най-големите дистрибутори в страната - PolyComp. Решението е наложено с оглед на разрастващото се пазарно присъствие на технологичния производител и разширяване на предлаганото портфолио, което включва компютърна периферия и аксесоари за гейминг, потребителска електроника, мрежово оборудване и системи за наблюдение.


“Вярваме, че продуктите на Impakt отговарят много добре на изискванията на българските потребители и това е една от причините този пазар да се превърне в наш фокус”, коментира Симон Казимерски, директор “Международни пазари” в Impakt S.A. “Сигурен съм, че сътрудничеството ни с PolyComp ще ни позволи да реализираме целите си за България.”

 

Потребителите могат да намерят богата гама от устройства като мишки, клавиатури, падове, слушалки и други гейминг аксесоари от марката Genesis, чието портфолио включва над 300 продукта. Това е и най-високият клас на устройства за гейминг, предлагани от компанията, който се отличава с премиум качество, интегриране на най-новите технологии и изключително атрактивен дизайн.

 


Втората марка от портофлиото на Impakt - Fury е насочена към начинаещите геймъри, които навлизат в дебрите на електронните спортове, и включва разнообразие от аксесоари с високо качество на изключително достъпни цени.

 


Lanberg е марката за мрежово оборудване в портфолиото на Impakt, която тепърва ще навлиза на българския пазар. Тя разполага с изключително богата гама от над 700 раз-лични продукти, като по този начин се цели да се предлагат цялостни решения за пот-ребителите от професионалния сегмент. Портфолиото включва разнообразие от шкафове за пасивно и активно оборудване, сървърни шасита, рутери, комутатори, мрежови и интерфейсни карти и др. В допълнение, Lanberg предлага решения за структурирано окабеляване, включително LAN и пач кабели, както и инструменти за из-граждане на мрежови инфраструктури. Портфолиото на марката се допълва и от сис-теми за видеонаблюдение, а съвсем скоро ще включи и голямо разнообразие на реше-ния тип „Умен дом“, в унисон с тенденцията за непрекъснато нарастване търсенето и потреблението на подобен род продукти.

 


Друга интересна категория, ориентирана към забавление за големи деца и не само, ще се предлага скоро и в България под наименованието Ugo. Тя обединява в себе си различни джаджи за дома и офиса, забавление и пътуване.

 

Паралено с разширяването на гамата и каналите за продажба на марките Genesis и Fury, които са познати на българските потребители, PolyComp има за цел да развие и наложи на българския пазар и марките Lanberg и Ugo. Новото сътрудничество предвижда разширяване на присъствието в цялата партньорска мрежа на дистрибутора.


„PolyComp е компания, която работи активно за пълното удовлетворение на нуждите на своите клиенти, а добавянето на марките на Impakt към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да предложим разнообразна и атрактивна селекция от продукти на нашите партньори”, споделя Надежда Генова, COO на PolyComp. „Вярваме, че това партньорство ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти.“


Продуктите с марки Genesis, Fury и Ugo са вече на склад в PolyComp и са достъпни чрез търговските партньори на дистрибутора.