Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Печатайте навсякъде, по всяко време, от всяко устройство

2010

1

дек.

НР показа в България нова категория уеб свързани решения за печат, създадени за работа в облака, които ще позволяват на хората:

 

 

• да печатат от всяко устройство с имейл на всеки уеб принтер от всяко място по света чрез новата технология HP ePrint;
• да съхраняват документи или файлове в облака и да ги отпечатват директно от там, когато това се наложи;
• да променят своя принтер в платформа за публикуване, от която ще могат да персонализират приложенията, свързани с печата, като новини и креативни проекти за училище или бизнес среща, директно от своя домашен или бизнес принтер;
• да управляват изцяло процеса на печат чрез новия HP ePrintCenter. Това ще им позволи да се наслаждават на забавно и интересно съдържание, което е форматирано за ефективно печатане.
  

Технологията НР еPrint ви дава възможност да печатате спрямо вашите лични предпочитания – от другия край на града или от същата стая – като използвате каквото и да е устройство с електрона поща. Просто изпратете вашите снимки или документи до уеб принтер и после минете да вземете готовите разпечатки. Процесът е толкова лесен, колкото изпращането на имейл – не е необходимо допълнително настройване на софтуера. НР еPrint технологията извежда процеса на отпечатване извън рамките на дома и офиса, позволявайки ви да отпечатате важен имейл или документи, когато не сте на своето бюро, по време на пътуване или просто докато се разхождате.

 

Платформата HP ePrint използва HP облака, за да премахне бариерите на разстоянието и да позволи на хората да изпращат файловете, които искат да отпечатат от техните мобилни устройства. От майка и детето й, които печатат детска рисунка от iPad, до бизнесмен, който пътувайки изпраща за печатане презентация от смартфон - HP ePrint позволява на хората да печатат по всяко време и от всяко място.

 

Всеки принтер HP с ePrint ще има уникален имейл адрес, което позволява на подателя да изпрати разпечатката по същия начин, по който ще изпрати електронно писмо. Клиентите също мога да изпращат документи за печат от смартфони с приложението НР ePrint от дома, офиса или например публични печатни центрове в хотели. Форматите, в които могат да се изпращат документите са широко разпространени - Microsoft® Office, Adobe® PDF, JPEG изображения и много други.

 

“Ние още веднъж променихме печата, за да направим печатането от мрежата и облака нов стандарт в индустрията. Ние знаем, че нашите клиенти искат лесен начин да отпечатват своето съдържание, навсякъде, по всяко време. Ние правим това реалност, давайки на хората възможност да печатат от всеки вид устройство с достъп до интернет – смартфони, iPad, нетбуци и други, на всеки уеб принтер в нашето портфолио,” коментира Георги Филипов, Маркетинг и продуктов мениджър Мастиленоструйни продукти и уеб приложения в HP.