Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Brother представя нова компактна линия етикетни принтери TD-4D

2019

21

авг.

Печатът на етикети за бизнеса в днешни дни е бърз, лесен и интуитивен благодарение на съвременната, компактна линия от 4-инчови етикетни принтери на Brother.


Като предлага безпроблемна интеграция, интуитивна функционалност и висока производителност, продуктовата гама TD-4D обхваща четири настолни устройства за директен термален печат – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB.
Устройствата са идеални за употреба в различни индустрии, включително складове, дистрибуция, търговия на дребно и здравеопазване.

 


Моделите са бързи, със скорост на печат до 8 инча в секунда (ips).
За всички модели се предлагат опционални ножове и приставки за отлепване на етикети, които са перфектно решение за по-малки индустрии, както и за такива, които се нуждаят от голям обем на печат.


TD-4D – опростява процесите
Продуктовата гама TD-4D е разработена с идеята да улесни процесите за потребителите, с автоматично конфигуриране на медиата, което отчита нейните дължина и размери, и възможност устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот само веднъж. Модулният дизайн и взаимозаменяемите части означават, че потребителите могат сами да обслужват моделите и да сменят консумативите изключително лесно, като поддържат максимално време за работа.


Предвид растежа на електронната търговия, функцията за изрязване на транспортни и продуктови етикети позволява на складовите и логистичните индустрии ефективно да печатат етикети.


Функцията за проверка на печатащата глава гарантира, че всяко задание за печат се произвежда с най-високо качество, което е от съществено значение за баркодовете, които трябва да бъдат ясни, за да могат да се сканират.


TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което означава, че детайлите върху етикетите, като хранителни алергени, могат автоматично да бъдат удебелени, ако се използват от списък, вграден в устройството. Това елиминира риска определени съставки като ядки, например, да бъдат пропуснати или неясни за клиентите.

 

 


Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, заяви: “Вслушахме се в нашите клиенти и създадохме устройства, които служителите могат да използват интуитивно – от еднократно задаване на настройките до автоматично стилизиране на шрифта, предназначено за производителите на храни. Тази продуктова линия предлага безпроблемна употреба и увеличава максимално експлоатационния период на устройството.”


“Наличието на специално устройство за етикетиране е по-икономично от печатането на етикети на принтер A4, тъй като се елиминира разхищението и се използват само необходимите етикети.”
 

Гамата TD-4D
TD-4410D: 203dpi USB + Serial
TD-4420DN: 203dpi USB + Serial + LAN
TD-4520DN: 300dpi USB + Serial + LAN
TD-4550DNWB: 300dpi USB + Serial + LAN + WLAN +BT + USB Host

Ключови възможности на TD-4D:
• Резолюция: 203dpi,300dpi
• Максимална скорост на печат: 8ips (203dpi) / 6ips (300dpi)
• Максимална ширина на печат: 104.1мм 4.09inch (203dpi) /108.4мм 4.27 inch (300dpi)
• Максимална дължина на печат: 3000мм
• Ширина на медиата: 19мм – 118мм
• Сензор за медията: Gap (Transmissive), Black mark (Reflective)
• Поддържани команди: Raster, ESC/P, P-touch шаблон, ZPL емулация
• Поддържан софтуер: Mobile Deploy App (за iOS и Android), Font Manager
• Размер на печат: 180мм (Ш) 7.08 inch ,155мм (В) 6.10 inch, 224мм (Д) 8.82 inch
• Контролен панел: 3 LED 3 бутона, 3 LED 7 бутона (само при TD-4550DNWB)