Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Asus ZenBook Pro 14: мощен лаптоп с тъчпад, който служи като втори дисплей

2019

6

авг.

Никога преди не е имало лаптоп като мощния и завладяващ ZenBook Pro 14. Tой е по-бърз и по-усъвършенстван от всички свои предшественици, а удивителният нов ScreenPad™ добавя нотка на магия към всичко, което правиш. Със ZenBook Pro 14 не е нужно да чакаш бъдещето: можеш да го докоснеш на мига.

 

 

 
ScreenPad™ е интерактивен дисплей с полезни функции, който интелигентно се адаптира към изискванията на това, което правиш, улеснявайки и забързвайки многозадачната работа. Той може да променя функциите автоматично при превключване на приложения, можеш да създаваш свои собствени преки пътища. Можеш също така да разшириш своя Windows работен плот върху ScreenPad ™.

 


Screen Extender режим
Можеш да разшириш екрана на своя лаптоп върху ScreenPad ™, получавайки двоен дисплей в едно устройство. Използвай го, за да следиш социалните си медии или имейла, или като удобен екран за визуализация - възможностите са безкрайни. За да смениш режима на ScreenPad ™, просто докосни клавиш f6, за да избереш от режими ScreenPad™, Screen Extender и Touchpad.


Изключителна производителност
Окомплектован с най-модерните компоненти, ZenBook Pro 14 е създаден да се справя с всичко, което му подадеш, без забавяне. Той е способен да засрами много настолни компютри, а неговият високопроизводителен процесор, ултрабърз сторидж и гейминг графика ти позволяват да преминеш през най-взискателните задачи по-бързо от всякога. ZenBook Pro 14 никога няма да те накара да чакаш.

 

Гейминг клас графика
ZenBook Pro 14 използва до най-новата графика от гейминг клас NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q, която предлага максимална производителност в енергийно ефективен дизайн. Независимо дали си дизайнер, разработчик или геймър, с тази графична сила винаги ще се наслаждаваш на най-гладката възможна графична производителност.

 

До 4GB GDDR5   |    39% по-бърза от GeForce® GTX 960M3 

 

Луксозен дизайн
Елегантност, изтънченост и прецизна изработка са отличителните белези на всеки ZenBook. Престижната цветова схема Deep Dive Blue и Rose Gold, избрана за ZenBook Pro 14, е луксозна и стилна.

17.9 mm тънък     |       1.6 kg лек       |        ErgoLift дизайн на пантата

 

Проектиран за максимален комфорт
При всеки ZenBook твоето удобство е основен приоритет в дизайна. ZenBook Pro 14 притежава изключителния ErgoLift дизайн на пантата – инженерен шедьовър, предназначен автоматично да накланя клавиатурата до най-удобната позиция за писане. Но това не е всичко: внимателно изчисленият наклон също подобрява охлаждането и звуковите характеристики.


Подобрена позиция за писане   |   Оптимизирано охлаждане    |   Подобрена аудио производителност


По-тънка рамка, по-голям дисплей
Ултратънкият NanoEdge FHD дисплей на ZenBook Pro 14 е наистина вдъхновяващ, осигурявайки на лаптопа впечатляващо тънка 5,2 mm рамка и 86% съотношение на екрана към тялото. Той е великолепен за ежедневна употреба, с невероятни остри детайли и ярки, ослепителни цветове за по-реалистични изображения. И с фабрично калибрирана точност на цветовете, дисолеят е мечта за графичните специалисти.


1920X1080 Full HD   |   5.2 mm тънък панел   |   86% съотношение на екрана към тялото


По-точни цветове
Вградената в ZenBook Pro 14 технология за калибриране на ASUS осигурява настройка за точност на цветовете и компенсиране за уеднаквяване, за да улесни калибрирането на яркостта и последователността на цветовете на дисплея. Този Pantone® валидиран дисплей има широка цветова гама със 100% sRGB и 72% NTSC цветово покритие за зашеметяващи цветове.


Pantone® валидиран дисплей    |   100% sRGB   |   Delta E < 3 точен и надежден цвят


Тъчскрийн с поддръжка на ASUS писалка
Със ZenBook Pro 14 и писалката на ASUS наистина можеш да дадеш воля на творчеството си. Писалката на ASUS може да усети дори най-малките промени в натиска - в 1 024 стъпки от 10 g чак до 300 g. Освен това тя надминава стандарта за точност в индустрията и можеш да я държиш под ъгли до 45 ° без да това да влияе на качеството и разположението на очертаните линии. С писалката на ASUS – или с всяка друга активна писалка – можеш да записваш мислите си, да добавяш пояснения към диаграми или да очертаваш творческите си идеи по интуитивен начин с естествено, отзивчиво усещане.


Невероятен звук от Harman Kardon
За да оборудва ZenBook Pro 14 с ненадминато аудио, екипът на ASUS Golden Ear обедини усилията си със специалистите от Harman Kardon, за да произведат ASUS SonicMaster аудиотехнологията от следващото поколение. ZenBook Pro 14 издава най-невероятния звук, който някога си чувал на лаптоп.


Цялостна свързаност
Изчерпателният набор от високоефективни входно-изходни осигурява на ZenBook Pro 14 най-доброто безпроблемно свързване за максимална гъвкавост, независимо дали си на работа или на път. Има и Bluetooth® 5.0 и интегриран гигабит-клас Wi-Fi, за да ти осигурят еквивалентни на кабелните скорости, но без кабелите.

 


                                              12X 802.11ac по-бърз от 802.11n5    |     HDMI изход    |     USB-C USB 3.1 Gen 2


Батерия, която издържа цял ден
Търсенето на електрически контакти не е продуктивно използване на твоето време, така че ZenBook Pro 14 използва ба</