Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

BenQ BL2381T - Бизнес монитор с Eye Care технология

2019

2

юли

 

Корпоративно качество на изображението и ергономичен дизайн за подобрена продуктивност при работата

BenQ BL2381T - бизнес монитор с Eye Care технология

 

 

Визуално представяне

 

 

Широки ъгли на видимост с IPS технология
С IPS (In-Plane Switching) технологията вие виждате точните цветове и изображения от всеки ъгъл. Големият 178° ъгъл на видимост е чудесен за работа и позволява няколко човека едновременно да преглеждат показваното на екрана съдържание.

 

 

 

 

 

16:10 аспектно съотношение
Широко екранното 16:10 аспектно съотношение предлага максимална разделителна способност от 1920x1200 пиксела и лекотата от преглеждане на документи и работа с няколко прозореца едновременно с минимално скролиране и прескачане между приложенията.

 

 


Комфорт при работа


Ергономичен дизайн
Лесно настройте височината, наклона, завъртането по вертикала и по хоризонтала на монитора, за да създадете перфектното работно място и да се насладите на изображенията в максимална степен.

 

Дизайн без рамки, за по-голямо работно пространство
BL2381T се отличава със стилен дизайн без рамки, благодарение на който монитора изглежда по-лек и по-голям. Можете да сложите няколко монитора, един до други и да се насладите на по-голяма картина.


   TÜV Rheinland сертифициране
   Световният специалист по безопасност TÜV Rheinland удостоверява, че BL2381T с неговите Flicker-Free и Low Blue     Light технологии, е безопасен за очите ви.

 


  Brightness Intelligence технология
  Технологията Brightness Intelligence (B.I. Tech.) оптимизира представянето на монитора за работа и игри, предпазвайки очите    ви, докато същевременно ви предоставя максимално качество на изображението.


 Оптимизация на картината за перфектно съдържание
Технологията Brightness Intelligence (B.I. Tech) засича яркостта на показваното съдържание и автоматично го коригира така, че да изсветли тъмните сцени, без това да се отразява на светлите, за да ви осигури максимално ясна картина.

 

Елиминира напрежението на очите при всяко осветление на околната среда
Технологията Brightness Intelligence (B.I. Tech) може да определи силата на околното осветление и да направи автоматични настройки на яркостта, за да се насладите на максимално комфортно зрително изживяване.

 

 


  Low Blue Light технология
  Уникалната Low Blue Light технология на BenQ е проектирана да филтрира вредната синя светлина, ефективно намалявайки    умората и дразненето на очите.

 


  Flicker-free технология
  Flicker-Free технологията, елиминира трептенията на подсветката при всички нива на яркост и ефективно намалява умората    на очите. Обикновените LCD екрани трептят 250 пъти в секунда. Дори и да не виждате тези трептения, то очите ви     определено ги усещат. Освободете очите си от неприятното трептене с преминаване на монитор BenQ с Flicker-free   технология.

 

 


  "Color Weakness" режим
  "Color Weakness" режимът на BenQ, позволява на потребителите да настройват нивата на червеното и зеленото, които се     показва от монитора. След като червеното и зеленото бъдат неутрализирани, режимът осигурява комфортно зрително   преживяване за всички потребители и им помага да различат ясно отделните цветове. Освен това, "Color Weakness" режимът   на BenQ, спомага за подобряване на гледането при хора с дефицит на червен или зелен цвят, като същевременно позволява на   потребителите да регулират нивото "Color Weakness" режима.

 


Green Policy Assurance


"Еко" монитор
BenQ BL2381T е сертифициран като EPEAT Bronze в USA, Canada, Germany, Energy Star 7.0, TCO 7.0 и ecoFACTS, за да улесни екологично съобразните решения за покупка на бизнеса, правителството и институциите.


Аудио удоволствие

Вградени говорители за перфектно аудиовизуално изживяване (1Wx2)
Независимо дали гледате мултимедийни презентации или слушате музика, мощните вградени го