Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

20 УСПЕШНИ ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ОТБЕЛЯЗА ЛИДЕРЪТ В ИТ ДИСТРИБУЦИЯТА POLYCOMP

2019

18

юни

20 Years Anniversary of PolyComp13 юни, София, НИМ: Със стилно парти за своите партньори, IT дистрибуторът PolyComp отпразнува 20 годишен юбилей. Знаковото място на събитието – Национален исторически музей – събра партньори, клиенти, служители и приятели на компанията, за да отбележат 20-годишния Път на успеха на фирмата - компания, преминала през много предизвикателства, за да се докаже и утвърди като лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България! Елегантно кодирано в цялото събитие бе посланието за „пътят“ като метафора на непрекъснато движение, промяна и усъвършенстване.

„Скъпи партньори, клиенти и приятели, благодарим ви, че сте тук и вече 20 години вървим заедно и посрещаме предизвикателствата по общия ни път!“ поздрави гостите Надежда Генова, COO в PolyComp. “Това е свидетелство за вашата лоялност, за вашето доверие и най-добри чувства към семейството на PolyComp! Ценим високо подкрепата ви и сме щастливи, че през всички тези години изградихме не само едни прекрасни бизнес-отношения, но и най-топло и сърдечно приятелство, трайно партньорство отвъд официалния етикет – нещо толкова дефицитно в този светкавично променящ се и сякаш отчужден технологичен свят.”, допълни тя.

През 1999 г. историята на фирмата започва досущ като историите на големите ИТ гиганти: четирима приятели с идеи и ентусиазъм, в офис под наем, полагат основите на компанията, превърнала се в ключов фактор в българската IT среда впоследствие. PolyComp започва дейността си в едни трудни за България и бизнеса времена. Фирмата стартира като изцяло българска, частна дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено IT оборудване и софтуер. Тя се позиционира като най-успешният път, по който технологиите достигат до клиентите. През годините екипът се разраства, партньорствата се увеличават. Днес PolyComp има изградени партньорски отношения с над 45 надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.

През 2018 г. дистрибуторът е отличен за най-голяма ИТ компания в България.