Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Wacom обнови графичният таблет Intuos Pro Small

2019

10

юни

Intuos Pro Small е последният модел от Pro серията на японският гигант Wacom с мощна функционалност и обновен дизайн.

 

 

 

Прецизност и висока производителност

Благодарение на Wacom Pro Pen 2 писалка с над 8000 нива на натиск и чувствителност на наклона, новият Wacom Intuos Pro Small ви гарантира творчески постижения занапред.

 

 

 

Wacom продължава да налага професионални стандарти в графичните таблети

Отличеният с награди Intuos Pro Small дава нови възможности за творчеството ви и допълва семейството на Intuos Pro, като същевременно е подходящ за всяко работно пространство. С Wacom Intuos Pro можете да рисувате картини, илюстрации и др., да редактирате снимки и видеоклипове, или да правите дигитален дизайн по по-естествен начин повече от всякога. Новият таблет е добре балансирана комбинация от технологии, използваемост и ергономичност.

 

 

 

Компактен и мобилен, с мощна функционалност

Точно както адаптиращия се хамелеон, така и новият Wacom Intuos Pro Small е подходящ за всеки работен процес и пространство.

Когато става въпрос за прецизност, изключително чувствителната писалка Wacom Pro Pen 2 е проектирана да бъде естествено продължение на ръката ви.

 

 

 

Интуитивна работа с пръсти

Предлага на потребителите по-ефективен работен процес с мултитъч функционалността, програмируемите бутони ExpressKeys, радиалното меню на таблета, както и двата странични бутона на писалката.