Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

LG ПРЕДСТАВИ НОВАТА ЛИНИЯ ULTRA WIDE МОНИТОРИ

2019

7

май

Наскоро LG Electronics представи своите нови гейминг монитори на специално събитие, на което присъстваха журналисти и фенове на гейминга. Заедно с популярни геймъри от Pakta, LG демонстрира способностите на новите монитори. Богатата серия от продукти на LG беше представена от представители на LG Electronics България. Димитър Стефанов откри събитието и разказа повече за продуктовата гама и целите, които LG си поставя с новата серия продукти. Петър Стойнев разкри подробности за спецификациите и цветовото изразяване на новите монитори, a Мартин Иванов, даде ценни насоки как Multi-tasking функциите на продуктите могат да дадат още повече на потребителите. Накрая момчетата от Pakta изпробваха заедно с публиката възможностите на новите гейминг монитори и направиха истинско шоу за присъстващите.

 

 

Новата серия монитори на LG
Новите монитори на LG Electronics идват в няколко различни модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, които комбинират доброто качество на картината с бързата скорост, за да предоставят невероятно преживяване на любителите на игри. Всеки един от тях позволява на потребителите да се наслаждават не само на гейминг характеристиките им, но и в миг да ги превърнат в незаменим съюзник в офиса, когато става дума за обработка на изображения, видео, схеми и др.

 

 

 

Мониторите имат различна насоченост в зависимост от моделите и същевременно с това могат да съвместят няколко функции в едно. Ultra Wide се вписва идеално в офис среда благодарение на своя дизайн, възможността за работа на екрана Picture by Picture, както и на техническите си характеристики, които позволяват отлична обработка на звук, картина и възможността за MOBA, Adventure, Racing и др.

 

 

 


UHD или т.нар. Ultra Fine монитори са изключително подходящи за дизайнери. Освен това обаче, осигуряват 4K HDR конзола за геймърите и са идеални за мултимедийни цели.


Професионалните геймъри и ентусиасти могат изцяло да разчитат на модела Ultra Gear, който ще отговори на всички техни изисквания и много повече, с качеството на цветове, разделителна способност и кристална картина, които ще направят гейминг преживяването наистина незабравимо.


Всеки, който има нужда от перфектният офисен монитор, със сигурност ще получи Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Crosshiar и Game mode, залагайки на PC монитора на LG. Добавената му стойност се удвоява от това, че той с лекота може да покрие и нуждите на мейнстрийм гейминга, като се превръща в перфектната машина за всеки, който иска да съвмести 2 в 1.

Събитието показа симбиозата между потребители и технология, разкривайки неразривната връзка между хардуер, софтуер и краен потребител. Концепцията бе ориентирана към това да даде на гостите дълбочинен поглед към новите монитори, благодарение на подробното представяне на всеки един от новите продукти. Разбирайки нуждите на потребителя, LG осигури незабравимо преживяване за всички поканени като обедини сили с топ геймърите Венцислав Калчев (Venata) и Никола Димитров (Nikicha1). Заедно те показаха какви са възможностите на новите монитори като ги тестваха заедно с участници от публиката, които нямаха търпение да премерят сили с любимите си гейминг инфлуенсъри.

 

Вечерта завърши с разговори за технологии, игри, гейминг преживяването и кои са най-актуалните тенденции в областта. Гостите на събитието имаха възможността да поговорят с представителите на LG, обменяйки ценни съвети, както и да научат новости около всичко, което им предстои.