Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП С НАГРАДА „DELL CLIENT DISTRIBUTOR OF THE YEAR (CSG)“ И „DELL BRAND AMBASSADOR“

2019

22

апр.

 

17 април, Загреб, Словения: DellEMC SEE награди най-добрите си партньори в региона за FY2019. Българският дистрибутор Поликомп бе единственият, отличен с две награди - като дистрибутор със стратегически позиции в региона и като бранд посланик на Dell.

На церемонията, чиито организатор и домакин бе DellEMC SEE, присъстваха дистрибутори и партньори от регион Адриатика и България. DellEMC SEE е структура, която обхваща 9 държави, покривайки България, Хърватия, Словения, Сърбия, Македония, Босна, Косово, Албания и Черна Гора. За показани силни резултати в развитието на бизнеса и увеличаване на пазарния дял на Dell EMC в корпоративния и клиентски сектор за 2019 г. бе присъдено отличието „Client Distributor of the Year (CSG)“. „Dell Brand Ambassador“ е специално признание на усилията, които полага дистрибутора в това да работи целенасочено със своите дилъри за изграждане на устойчив и разпознаваем бранд в България.

“Креативност, гъвкавост и професионализъм са основите, на които стъпваме в нашата работа. Убедени сме, че те дават резултати и днешната церемония го показва.", сподели Ралица Пашова, търговски директор на Поликомп, по време на връчването на наградата. „Да си отличен с две награди при тази силна конкуренция в региона е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на нашите специалисти.“, завърши тя.

И през изминалата година Поликомп показа силен ръст в продажбите на Dell EMC както при предлагането на корпоративни, така и при клиентски решения. Тази награда е признание за работата на търговските екипи в Поликомп и сме уверени в положителния ефект върху цялата партньорска общност.