Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

POLYCOMP С НАГРАДА „XEROX CHANNELS EXCELLENCE 2018“

2019

9

апр.

PolyComp receives Xerox Channels excellence award 2018Мадрид, 1-4 април 2019 г. – В началото на април, в столицата на Испания, Xerox проведе своята годишна среща за регион MEA (Middle East and Africa) - Xerox MEA 2019 Partner Meeting. Част от програмата на събитието бе Гала вечер в Мадрид, където корпорацията отличи своите партньори. Награда за дистрибутор на 2018 г. - XEROX CHANNELS EXCELLENCE 2018 - бе връчена на PolyComp - най-ефективният дистрибутор, с най-голям ръст на годишна база в CDG регион - от Мохамед Амер, вицепрезидент и регионален мениджър за MEA. „Общият ръст в Xerox продажбите на PolyComp е 33% на годишна база. Те са и най-големият дистрибутор на CDG с над 3,5 млн. долара приходи за марката през 2018 г. Това е успешният резултат от една ефективна, добре организирана работа с фокусирани усилия на търговския екип на PolyComp.“, беше отбелязано при връчване на наградата.

Xerox МЕА е широка структура, която обхваща 86 държави, покривайки България, Балтийските републики, Балканите, Словения, Хърватска, Молдова, Близкия изток, Африка и Египет. Имайки предвид силната конкуренция в този динамичен и развиващ се регион, призът на PolyComp е изключително признание на усилията на българския екип в лицето на специалистите от дистрибутора.

PolyComp стартира своето партньорство с Xerox през 2006 г. и бързо утвърждава лидерските си позиции в дистрибуцията на марката. С богатата си и разнообразна складова наличност, професионален мениджмънт и широката дилърска мрежа дистрибуторът внася своя значителен дял в увеличаване на пазарното присъствие на марката в България.