Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Възможностите на Xerox Mobile улесняват принтирането в движение

2010

19

ноем.

Решението за печат Xerox Mobile позволява на потребителите да печатат от всяко устройство с имейл клиент без нужда от сваляне на допълнителни драйвери или приложения. Потребителите просто изпращат файла по имейл в оригиналния му формат, Microsoft Word или Adobe PDF на сигурен сървър. Веднага след това потребителят получава по имейл код за потвърждение, за да изпрати документа за печат през защитена връзка до всяко МФУ с разширяема интерфейс платформа (Xerox Extensible Interface Platform®).

Xerox Mobile се инсталира на частния сървър на компанията, за да бъде в пълна съвместимост със съществуващата инфраструктура за IT сигурност. Решението също така:

  • Запазва пълното форматиране и информацията при печат на Microsoft Office документи, точно като при печат от десктопа;
  • Предлага пълен предварителен преглед на документа в потребителския интерфейс на МФУ-то преди печат;
  • Предоставя същите настройки за печат като двустранен печат, цветни и довършителни опции, които обичайно са на разположение на десктоп потребителите.

Подобрения са добавени както към Xerox Mobile Express, така и към Global Print Drivers. Тези инструменти позволяват на служителите в движение да печатат от всеки един принтер или МФУ на разположение в мрежата без значение на местонахождение и марка устройство, и намаляват времето, изразходвано за управление на печатни драйвери на различни устройства. Достъпни на 26 езика, подобрените драйвери:

  • Отстраняват нуждата от IT намеса за инсталиране на нови драйвери за поддръжка на пълната функционалност на настоящите и бъдещи продукти на Xerox;
  • Предоставят достъп до най-актуалните функции на всички принтери и МФУ на Xerox като Color by Words, която използва прости думи за избор на цвят като „червена ябълка” или „синьо небе” - за лесен и точен цветен печат. В добавка към английския, Color by Words вече се предлага и на испански и френски език;
  • Помагат на служителите да разпознаят печатни задачи в натоварени работни групи, без разделители, с автоматично задаване на данни за потребител и печатна задача в свободното поле на страницата, отстранявайки празните страници;
  • Предлагат природосъобразни настройки (Earth Smart) за печатни драйвери, които включват двустранен печат, печатни проби, рециклирана хартия и режим „чернова”.

С новия Global Print Driver IT администраторите могат също да „изпращат” на служителите в мрежата настройки за драйвери като двустранен печат, без нужда от преинсталиране на пълния комплект драйвери.

Драйверите Mobile Express и Global Print са безплатни и в момента са достъпни за даунлоуд на http://www.office.xerox.com/software-solutions/mobile-printer-driver/enus.html и http://www.office.xerox.com/software-solutions/global-printer-driver/enus.html.