Please enter your username and password.
Please wait, loading ..
Please wait, loading ..

Нови модели геймърски лаптопи Asus на склад

2018

15

May

Продуктовото портфолио на геймърската FX серия лаптопи на Asus се попълни с нови свежи попълнения снабдени с най-новото 8-мо поколение процесор, както и с много други иновации и нововъведения правещи тази бюджетна серия гейминг лаптопи лидер в своя клас. 

На склад е вече FX504 TUF - изключителен геймърски лаптоп на достъпна цена.
FX504 e оборудван с последно поколение централен процесор Intel® Core™ i7-8750HQ и графична карта NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti с пълна поддръжка на Microsoft® DirectX®, всичко това побрано в шаси с невероятните размери от 2,5 см. и тежащо едва 2,3 кг. Дали ще работите по много задачи на работа или в училище, ще разпускате с филм или музика или ще играете в движение - FX504 има мощта да се справи.

 


Патентованата нова Anti-Dust Cooling система обезпечава необходимото охлаждане за графично натоварени гейминг сесии и удължава живота на машината като изхвърля вредните прахови частици и наслоявания. В допълнение, двата основни вентилатора са модернизирани до 12V и се въртят много по-бързо от обикновените вентилатори 5V, увеличавайки въздушния поток и увеличавайки налягането на въздуха. Когато използвате Asus FX504 за продължителна игра или дълго писане в работата – той се справя без проблем, благодарение на жизнения цикъл от 20 милиона натискания на бутоните, което е два пъти повече от индустриалния стандарт от 10 милиона натискания.

 


Друг важен момент, който не бива да пропускаме е факта, че тази серия лаптопи е оборудвана с най-бързия към момента хард диск в света - FireCuda SHDD със своите 5400 об./мин. той зарежда игрите над 2 пъти по-бързо от обикновените, хард дисковете налични в повечето лаптопи. Флаш паметта на FireCuda действа като кеш, запазвайки често преглеждани данни, без да достъпва хард диска, което води до по-ниска консумация на мощност, и по-голяма издръжливост.


FX504 е снабден и с един от най-бързите Wi-Fi стандарти в момента - Intel 802.11ac Wave 2 увеличавайки скоростта при трансфер на данни до невероятните 1.7Gbps —12 пъти по-бързо от базовите 802.11b/g/n. В допълнение, безжичната 2х2 конфигурация осигурява 30% по-голямо покритие от конфигурацията 1х1.Стриймвайте вашите любими филми във висока резолюция или играйте онлайн с по-малко проблеми на връзката, дори когато FX504 е далеч от вашия рутер.


Вградените DTS HEADPHONE:X™ осигуряват впечатляващ 7.1-канален съраунд звук, който позволява на слушалките, външни и вътрешни високоговорители да доставят аудио качество на домашно кино. Вграденият еквалайзер удовлетворява нуждите на всеки меломан, предоставяйки подробни опции за настройка на звука, позволявайки да създадете свое персонално аудио обкръжение.