Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Покупката на необходимите за вас технологични продукти или решения вече е по-лесна с EasyLease от Cisco

2018

2

ян.

Cisco Capital създадоха своята финансова програма EasyLease, която предоставя възможност за плащания на лизинг с фиксирани вноски за абсолютно всички технологични решения, които Cisco предлага.

Easy Lease вече успешно се налага на европейския пазар, помагайки на потребители от малкия и среден бизнес да инвестират именно в тези информационни и комуникационни технологии, от които се нуждаят за разрастването на техния бизнес. Чрез извършването на плащания на месечна база, клиентите от малкия и среден бизнес могат да поддържат последователни и балансирани оперативни и капиталови разходи. Това помага бързо и лесно да се възприемат най-съвременните мрежови технологии с минимални първоначални инвестиции и помага да се намалят финансирането и оперативните разходи.


EasyLease предлага промоционални условия за договори от 2 000 до 490 000 лева като:

• Минималната стойност на оборудване от Cisco не трябва да е по-малка от 70% от общата стойност (включително хардуер, софтуер и услуги).

• Хардуера трябва да бъде не по-малко от 10% от стойността на оборудването от Cisco.


За да насърчи малките и средни компании в България да се възползват от офертата, Cisco предлага промоционална фиксирана лихва от 0% със срок от 36 месеца. Финансирането е предмет на кредитно одобрение съгласно правилата на финансовия партньор. Собствеността на оборудването се прехвърля в края на договора за лизинг при заплащане на остатъчната стойност и минимални такси.

Още информация за EasyLease можете да намерите тук: https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/small-business.html#~stickynav=3