Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Toshiba удължава гаранцията "No Matter What Guarantee" до края на годината

2010

31

авг.

Toshiba реши да удължи гаранцията "No Matter What Guarantee" до 31 декември 2010 г.

 "No Matter What Guarantee" е уникална гаранция за крайни клиенти, която се предоставя безплатно със закупуването на нов лаптоп с марка Toshiba. С нея клиентът е защитен срещу кражба или случайна повреда на лаптопа и получава допълнителна застраховка в случай, че остане без работа.

С всеки лаптоп Toshiba вие получавате 25 години опит в производството на лаптопи. Тошиба създава първия в света потребителски лаптоп през 1985 г. и като гаранция за качеството на своите продукти предлага на потребителите своята гаранция "No Matter What Guarantee".

"No Matter What Guarantee" включва:

Застраховка от случайна повреда
Гаранцията покрива всякакъв вид щети или случайни повреди на лаптопа ви, които пречат на нормалната му работа. Toshiba ще замени или ще ремонтира лаптопа ви.

Застраховка срещу кражба

Гаранцията покрива кражба на лаптопа, при условие че сте я регистрирали в полицията. Toshiba ще замени лаптопа ви.

Застраховка срещу загуба на работа

От 1ви май 2009 г. Toshiba ви предлага допълнителна застраховка, в случай че останете без работа. Toshiba ще ви върне парите, а вие ще можете да задържите лаптопа, в случай че трудовият ви договор бъде прекратен за повече от 3 месеца.

За да получите безплатната гаранция, трябва да регистрирате вашия ноутбук в рамките на 7 дни след покупката. За регистрация и пълни гаранционни условия, посетете www.nomatterwhatguarantee.com.