Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Очаквайте новите модели Huawei P10 в Поликомп

2017

28

март

 Huawei P10 пристига при нас с изключителни технически и артистични фотографски характеристики - нова двойна основна камера от Leica (20-мегапикселов монохромен сензор и 12-мегапикселов RGB сензор), както и предна 8-мегапикселова Leica камера за изключителни селфи снимки, прецизна 3D технология за разпознаване на лица, 5,1-инчов стъклен дисплей Corning Gorilla 5, сензор за пръстови отпечатъци вече в предната част на телефона, най-мощния процесор Kirin 960 с най-новата версия на интерфейса EMUI 5.1., голяма 3,200 mAh батерия, поддържаща SuperCharge технологията за супер бързо зареждане. Моделът ще се предлага в цветовете Mystic Silver (мистично сребрист), Graphite Black (черен графит), Prestige Gold (престижно златист) и Dazzling Blue (Заслепяващо син).

 

Артистично фотографско студио във вашите ръце

Въвеждането на новата Leica Dual-Camera 2.0 в HUAWEI P10 с акцент върху двойната основна камера, както и предната камера Leica, означава, че потребителите могат да изследват и опознаят света на мобилната портретна фотография.
Портретните характеристики на устройството включват прецизна 3D технология за разпознаване на лица, която използва 190 детайлни пресечни точки за идентификация, за по-бързо и по-точно разпознаване на чертите. Лицевото разпознаване е основата на Huawei за динамичното осветяване и подобрение на портрети. След мащабно изследване е създаден алгоритъм на изображенията, за да се прилагат подобни на студийните осветления и разкрасяващи ефекти за сияйни портрети.
Използвайки нов алгоритъм за дълбочина на рязкост, натуралният „боке“ ефект създава по-ясни, изчистени и ярки цветове, докато фонът на изображенията остава елегантно замъглен. Ефектът „боке“ е наличен и за цветни и монохромни изображения и може да бъде с променящ се фокус след заснемането на снимка.
Предната Leica камера включва нов F/1.9 отвор и един изцяло нов сензор, който улавя повече светлина. Портретните функции са достъпни и с предната 8-мегапикселова камера за изключителни селфи сними. HUAWEI P10 автоматично разпознава дали даден потребител прави селфи на себе си или селфи с много хора едновременно. Ако устройството разчете адаптивно селфи с много хора, то превключва на режим „панорамно селфи”.
В съвместна разработка с GoPro, HUAWEI P10 включва т.нар. „Highlights“. Това е инструмент за мобилно редактиране, който създава динамично видео от снимки и клипове на потребители, пълни с музикални парчета. Тези „акценти“ могат да бъдат споделяни с приятели и семейството, само с няколко прости кликвания.

 

 

Емблематичен дизайн на P серията 
HUAWEI P10 е наличен в широка гама от уникални цветове, като резултат от първото по рода си партньорство с авторитетния институт по цветове - Pantone Color Institute. Комбинирайки дизайнерската експертиза на Huawei с иновациите в цветовото мислене на Pantone, бяха разработени две нови цветови гами на устройството - Dazzling Blue (Заслепяващо синьо) и цветът на 2017 година на Pantone, Greenery („Зеленина).
Иновативната технология за постигане на релефна текстура - изрязване с диамант, ще бъде в наличност в моделите с Dazzling Blue (Заслепяващо син) и Dazzling Gold (златист) цвят. Устройствата в цвят Greenery („Зеленина“), Rose Gold (розово златист), Mystic Silver (мистично сребрист), Graphite Black (черен графит) и Prestige Gold (престижно златист) ще бъдат с фин мат, а Ceramic White (керамично бяло) с гланц.
Следвайки вече утвърдения иновативен дизайн на серията P, HUAWEI P10 е елегантен и тънък 6,98 мм. смартфон. В сравнение с конкурентните устройства с издадени камери, отличителният прозорец на камерата на серията P е напълно изравнен със задната част на устройството. 5,1-инчовият модел имат стъклен дисплей Corning Gorilla 5, тесни и рамкирани ръбове.
Като допълнение към металния завършек за минималистичен, изчистен дизайн, сензорът за пръстови отпечатъци на HUAWEI P10 е вече отпред на телефона и скрит под стъклото. Той замества навигационната лента, правейки екрана да изглежда по-голям, а смарт тъч бутоните по-бързи и по-ергономични.

 

Изключителни подобрения в представянето на устройството за ефикасност и свързаност
HUAWEI P10 поставя ефикасността на смартфона и персонализацията стъпка напред, благодарение на мощния процесор Kirin 960 и най-новия EMUI 5.1. Kirin 960 е най-новият SoC чипсет с висока производителност на Huawei. Централният процесор осигурява най-добрата многоядрена производителност сред всички SoC чипсети, а графичният процесор е със 180% подобрение в изпълнението и 40 % по-висока енергийна ефективност.
С голяма 3,200 mAh батерия, HUAWEI P10 поддържа HUAWEI SuperCharge технология за зареждане. Ниският волтаж и нискотемпературното бързо зареждане идват с 5-степенен защитен механизъм, който реализира волтаж в реално време, както и текущо наблюдение на температурата, за да бъде зареждането не само бързо, но и безопасно.
Kirin 960 и EMUI 5.1 позволяват още по-модерно комуникационно изживяване и изключително мрежово свързване. HUAWEI P10 има 2x2 Wi-Fi MIMO антенна система (две антени) за бърза Wi-Fi скорост. За потребителите, изискващи по-бърза и по-точна навигация чрез карти и приложения, технологията HUAWEI HiGeo комбинира мултисензорно предсказуемо проследяване и офлайн достъп до данни, за да се активира GPS-а и откриване на местоположението чрез клетъчна мрежа, което улеснява навигацията почти навсякъде.

 

 

 

###

 

За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei имат пазарно присъствие в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2015 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.