Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Анализаторите от BLI избраха за победител за 2017 г. Lexmark International Inc. при продуктовите линии за цветни принтери и мултифункционални устройства

2017

17

февр.


Lexmark е големият победител при принтерите и многофункционалните устройства тази година, предлагайки широко портфолио от отличителни продукти подходящи за интервала от малки офиси до големи корпорации.

 

 
Отлична производителност

Десет цветни устройства бяха тествани през последните четири години като общия брой на отпечатаните страници бе 1 002 500, имаше само шест неправилни подавания на хартията и не се изискваше сервизно обслужване. „По време на цялото това изтощително тестване, продуктите на Lexmark демонстрираха отлична производителност“, каза Главният тест инспектор на BLI – Тони Макери. “Това плюс лесната поддръжка означава, че потребителите не трябва да очакват почти никакви прекъсвания“.

 

Интуитивен дизайн и бърза скорост

Ключа за производителността не е само отнетото време. Бързата скорост е само началото на тестовете на BLI. Лесното взаимодействане с устройството и лесната поддръжка също имат важна роля за продуктивността. „Моделите на Lexmark от сериите CS/CX700 и CS/CX800 предоставят водеща в своя клас скорост, но увеличават производителността чрез лекотата при използване, благодарение на техния интуитивен дизайн и удобна персонализация на интерфейса на тъчскрийна. Също, поради лесните процедури по поддръжка и дългия живот на консумативите, потребителите на Lexmark могат да работят по-ефективно“, каза Макери.

 

Мобилност и работен процес

Принтирането в движение е лесно и удобно благодарение на поддръжката на множество мобилни принт методи като Apple AirPrint, Google Cloud Print и др. мобилни приложения, също NFC/Wireless Direct, които позволяват на потребителите да принтират само с една команда от тяхното мобилно устройство“, каза Каталин Шау, BLI Printer/A4 MFP Editor.


Приложения и инструменти, които повишават производителността са:
• Възможността да се прегледат и принтират Microsoft Office и PDF файлове от USB устройства директно от тъчскрийн панела
• Lexmark Forms и Favorites позволяват на потребителите лесен достъп до често използвани формуляри и документи. Бизнесите спестяват пари като елиминират предварително отпечатаните формуляри.
• AccuRead OCR конвертира документите на хартиен носител в PDF файлове или Rich Text Format с възможност за редактиране без да има нужда от допълнителен софтуер
• Scan Center за с каниране на хартиен документ веднъж и насочване на файла с цифровото изображение до множество директории едновременно: имейл адреси, мрежови папки, FTP сайтове, факс машини, електронни архиви за документи или други сигурни мрежови местоположения, с потвърждение за получаване по желание.
• Card Copy за заснемане на двете страни на идентификационни/кредитни карти, печат от едната страна на хартията и запаметяване в мрежова папка.


За да видите моделите, които допринесоха за престижната награда на BLI, натиснете тук >>

 

# # #


Повече за наградите BLI

Два пъти годишно чрез наградите „Pick“ BLI засвидетелства признание на хардуерни и софтуерни продукти, които са дали най-добри резултати по време на уникалните тестове, провеждани от BLI. Строгите тестове, провеждани от експертите на BLI, водят до даването на оценки на продуктите и софтуера, които са напълно достоверни и помагат на купувачи и ИТ директори да вземат решение за покупка. За да научите повече, посетете www.buyerslab.com