Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп е новия дистрибутор на Transcend

2010

11

авг.

София, юли 2010 г. - Поликомп подписа договор за дистрибуция с Transcend и вече ще предлага чрез своята дилърска мрежа пълната гама от USB памети, флаш карти, музикални плейъри, цифрови фоторамки, преносими твърди дискове, мултимедийни продукти, съвместими памети и др. на тайванския производител.

Добавянето на новата марка Transcend към широката гама от предлагани продукти от фирмата все повече утвърждава Поликомп като компания, която ежедневно полага усилия да улесни бизнеса на своите клиенти и работи активно за пълното задоволяване на потребностите на своите партньори.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. Клиентите на Поликомп могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.

„Предлагането на новата марка е резултат от стремежа ни да разширяваме своята продуктова гама и да предлагаме завършени и разнообразни решения, за да отговорим на всеки вкус и потребност на нашите клиенти”, каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Включването на Transcend към нашето портфолио е поредното доказателство, че за нас нуждите на клиента са от изключително значение. Стартирането на марката ще бъде съпроводено с атрактивни промоционални оферти и програми, които се надявам да бъдат посрещнати с интерес от нашите партньори”, допълни тя.

Продуктите на Transcend вече са достъпни за българските клиенти и чрез партньорската мрежа на Поликомп!