Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новите серии монитори ViewSonic VX76 и VX78 – oбединението на красотата и функционалността

2017

20

ян.

 Мултимедийните дисплеи от серии VX76-SMHD и VX2778-SMHD ни предоставят изключително визуално преживяване. Предлагат се в различни размери и имат отличителни характеристики като Full HD 1080p и QHD 2560x1440 резолюция, “безгранична” рамка на дисплея, технологията на ViewSonic SuperClear® IPS и PLS, универсални портове – всичко това “увито” в един наистина стилен дизайн. Стойката е семпла, триъгълна, допринасяща за минималистичното и стилно излъчване.

 

Дисплеите ViewSonic VX2776-SMHD, VX2476-SMHD и VX2276-SMHD са съответно 27”, 24” и 22” Full HD 1080p и са предназначени за домашно кино или за приложения от дома и офиса. С портовете HDMI, DisplayPort и VGA, VX76-SMHD дисплеите могат да се свързват с множество видео източници, предлагайки гъвкавост между различните видео съдържания. VX2778-SMHD QHD предлага резолюция 2560x1400 с 80% повече детайлност, отколкото стандарната Full HD. Технологията на панела SuperClear за подобряване на изображението осигурява отлична производителност на цветовете и широк зрителен ъгъл. Проектирани с двойно интегрирани високоговорители, тези монитори съчетават невероятна производителност със стерео звук за пълното потапяне в мултимедийното изживяване.

 

Дисплеите VX76-SMHD и VX2778-SMHD също така осигуряват по-голям комфорт при гледане с характеристики, които помагат за намаляване на умората на очите, като Flicker-Free Technology и филтър Blue Light. Flicker-Free Technology минимализира примигането при всички нива на яркост, докато Blue Light филтърът позволява на потребителите да затъмнят сините нива на осветеност, за да се намали потенциалното напрежение на очите. Дисплеите също включват ексклузивните настройки ViewMode™, които доставят пет предварително настроени опции за най-добър образ и удобство на потребителите, включително "текст", "игра", "филм", "уеб" и "моно."

 

“Дисплеите VX76-SMHD са произведение на изкуството,” каза Claire Chuang, Продуктов мениджър на ViewSonic за Европа. “Нашето намерение е да представим продукт с красив дизайн, който не само изглежда страхотно, но също така и да осигурява отличната производителност на екрана, функционалност и удобство при използване, както другите ни монитори. С голямо разнообразие от възможности за свързване и говорители, ние сме уверени, че сериите VX76-SMHD и VX2778-SMHD ще направят едно чудесно допълнение към всеки стилен дом или офис.”

 

Повече за дизайна и производителноста научете тук >>