Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ASUSTOR – повече от сторидж!

2016

16

авг.

ASUSTOR Inc. обяви представянето на ADM 2.6.3 с обновено ядро за всички устройства ASUSTOR NAS. ADM 2.6.3 се отличава с подновени версии на SAMBA и OpenSSL, нов 2-степен механизъм за оторизиран достъп на потребителския механизъм, нововъведени Pushbullet и Pushover (услуги за Push нотификации, които са съвместими с различни видове устройства, платформи и браузъри, позволявайки администраторите на мрежата да разберат цялостно системното състояние).


В допълнение към решенията за сигурност, ADM 2.6.3 подсилва и ADM сигурността на профила като добавя 2-степенна функция за оторизиран достъп. След конфигурация на функцията, освен ADM парола потребителите ще получат на телефона си код за потвърждаване на достъп, с който да се впишат в ADM. По този начин, ако паролата е открадната, потребителите могат да подсигурят профилите си с този допълнителен слой защита.


ADM допълнително увеличава популярната функция Network Defender. Към съществуващата автоматична функция "Черен списък" е добавена функцията за "Доверен списък", която предотвратява автоматичното блокиране на IP адреси в случаи на многократни непреднамерени откази за влизане. Освен това, когато ръчно се определят черните и доверените списъци, потребителите вече могат да зададат страна на произход на IP или регион чрез модула за разширяване Geo IP в допълнение към определянето на IP адрес или сегмент, предоставяйки допълнителна гъвкавост.


Препоръчваме на всички потребители да направят онлайн ъпгрейд, за да получат оптимална сигурност и защита.


За повече информация посетете:
http://www.asustor.com/admv2?type=2&subject=10&sub=122
http://www.asustor.com/admv2?type=1&subject=1&sub=3