Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп навърши 11 години!

2010

14

юни

5 и 6 юни, Белоградчик, екипът на Поликомп се събра в подножието на живописните Белоградчишки скали, за да отбележи 11-та година от създаването на компанията.

Традиционната фирмена среща започна с официална част в конферентната зала на хотел "Скалите" в Белоградчик и беше открита от Иван Божинов, управител на Поликомп. Той представи постигнатите резултати през 2009 г. и очакваните цели и насоки на бизнеса през 2010 г. За служителите, навършили 10 години трудов стаж в Поликомп, беше учреден „Клуб на тенерите” и бяха връчени първите почетни грамоти и награди на вече официалните членове на клуба.

Заредена с много емоции, групата се потопи в красотата на едно уникално кътче на България: пещера „Магурата” и Белоградчишката крепост "Калето". Митове, легенди и следи от античността ги очакваха на Белоградчишките скали – уникална скална приказка, простираща се в район с дължина 30 км и ширина 3 км.

Вечерта завърши с купон в ресторанта на хотела, където имаше много танци и настроение. Забавлението продължи до ранните зори на следващия ден, когато и най-издръжливите се оттеглиха за кратка почивка.