Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

D-Link стартира игра за Световното първенство по футбол

2010

19

май

D-Link стартира игра за Световното първенство по футбол. Броени дни преди започването на един от най-значимите глобални спортни форуми, компанията предлага уникална възможност на футболните фенове да спечелят атрактивни награди.

В периода 11 май - 1 юли 2010 г., всеки почитател на най-популярния спорт в света може да посети официалната уеб страница на играта: http://dlinkworldcup.eu/. След като отговори на двата най-важни въпроса – „Кои ще са двата отбора финалисти?” и „Какъв ще е крайният резултат от срещата между тях?” - всеки участник е необходимо да се регистрира с име, фамилия и актуален
e-mail адрес. Играта ще протече на 2 основни етапа:

  • Етап 1 – Регистрация в сайта на играта до 10 юни 2010 г. – Един от участниците в този етап ще има възможността да спечели игралната конзола Xbox 360 Elite заедно с играта Fifa 10;
  • Етап 2 – Регистрация в сайта на играта в периода 11 юни – 1 юли 2010 г. – Трима от участниците в този етап ще имат шанса да спечелят D-Link DHP-307AV PowerLine кит.

D-Link ще предоставят като награда и едно от актуалните си PowerLine решения - DHP-307AV PowerLine кит. Усъвършенстваната технология на този комплект от два адаптера го прави по-устойчив на електрическа интерференция от други домашни уреди, като по този начин се гарантира силата на сигнала и покритието. Адаптерите поддържат скорост до 200 Mbps, която е подходяща за интензивен пренос на данни като видео с висока разделителна способност, VoIP (Voice over Internet Protocol) обаждания или игри онлайн. Налице е и Quality of Service (QoS) за приоритизация на трафика, което гарантира качеството на мултимедийните приложения, гледани в реално време.

Всеки участник има право да участва в играта само по веднъж във всеки един от двата етапа. Тегленето на печелившите ще се проведе на 11 юли 2010 г., като спечелилите ще бъдат уведомени по електронна поща до 16 юли 2010 г.

Условията и регламентът за участие в играта можете да откриете на http://dlinkworldcup.eu/