Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ZenFone Selfie (ZD551KL) - Бъди неотразим

2015

12

авг.

 

ASUS ZenFone Selfie, който както можете да се досетите от името, е ориентиран към селфи маниаците. Той е характерен с двете си 13MP камери, всяка от които с двойна светодиодна фотосветкавица.

 

При този модел ASUS са обърнали повече внимание върху оптичните модули. Предната камера има апертура F/2,2 и 24-милиметров широкоъгълен обектив. Двойната светодиодна фотосветкавица и специалните алгоритми позволят получаването на качествени автопортрети и през нощта.


Задната камера на ZenFone Selfie също има резолюция 13 мегапиксела, но обективът е 22-милиметров, а апертурата - F/2,0. Налична е лазерна система за автоматично фокусиране. Характерно е и разположението на сензора и на фотосветкавицата, които са разположени около окото камерата. Полезрението и на двете камери е от 88°, като в режим на панорама стига до 140°.


ASUS ZenFone Selfie идва още с 8 ядрен Qualcomm Snapdragon 615 процесор с 64-битова архитектура, който осигурява перфектен баланс на мултимедийна производителност и ефективност на батерията.


Дисплеят на устройството е 5.5” IPS LED с Full HD 1080p резолюция и Corning Gorilla Glass 4 за реалистични цветове и детайлна картина. Операционната система е Android 5.0 Lollipop.


ASUS ZenFone Selfie ще е наличен в три цвята – Pure White, Chic Pink и Aqua Blue.

 

Смартфонът ще е наличен на склад в Поликомп в началото на септември.