Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

BenQ и Fnatic със съвместни усилия за развитие на електронните спортове

2015

15

апр.

Холандия, 2 април 2015 – BenQ, световния доставчик на дисплеи и продукти за презентация, както и признат производител на гейминг монитори, анонсира своето партньорство с Fnatic, в качеството си на официален спонсор за монитори за Fnatic. Професионалното геймърство изисква умения, опит и отдаденост, характеристики, които Fnatic като отбор и организация за електронни спортове успешно развива, превръщайки се в една от признатите и обещаващи организации за eSports. Освен, че ще осигури на всеки професионалист от Fnatic монитори от Gaming-серията, BenQ ще събира и прилага в производствения процес отзивите на гейм потребителите.

BenQ и Fnatic с вълнение съобщават за партньорството на двете глобални eSports марки. Двете топ организации ще работят съвместно, за да направят BenQ избора както на елитните, така и на професионалните играчи. Все пак, всеки геймър знае, че геймингът е в детайлите.

Уотър Шлайферс, CEO на Fnatic
"Развълнувани сме да обявим нашият нов спонсор в лицето на BenQ. За тези, които не са запознати все още: BenQ е един от най-добрите световни производители на монитори и много от професионалистите в електронните спортове използват BenQ техника всекидневно. За нас във Fnatic, е прекрасно да знаем, че такъв световен бранд като BenQ подкрепя екипа на Fnatic и неговите фенове . С нетърпение очакваме да заработим заедно, тъй като вече знаем какви страхотни планове имаме. Останете с нас, за да научите повече!"

Пит Уанг, Президент на BenQ Europe
“Ние наистина сме горди, че отбори като тези на Fnatic избраха BenQ про-гейминг мониторите с техните върхови характеристики като надеждно и многоцелево професионално оборудване. Това партньорство е прекрасна възможност за нас да покажем подкрепата си и предаността си на гейминг общността и да дадем своя принос към развитието на електронните спортове. Ние сме уверени, че партньорство ще изведе и BenQ и Fnatic на ново ниво.”

Партньорството е ефективно от 1-ви април и обещава да донесе на своите фенове вълнуващо съдържание и продукти през периода на своето действие.

За Fnatic
Fnatic е една от най-големите международни организации за eSports, основана през 2004. Нейни членове са едни от най-успешните професионални отбори като League of Legends, CounterStrike: GO, Hearthstone, SMITE, Battlefied 4 и други.

Fnatic има над 5+ милиона фенове и последователи по света с хиляди посещения онлайн всеки ден, които следят изявите на про-геймърите.

Гейминг продукти на BenQ
Когато частица от секундата може да ти коства играта, всеки детайл става изключително важен за осигуряване на победата. Професионалните гейминг продукти на BenQ се базират на аксиомата, че геймингът е в детайлите, да предоставиш форма и функционалност, която ще позволи на играещите да имат предимство, пълен контрол и акуратност – превръщайки играта в неустоимо удоволствие. Гейминг мониторите на BenQ са разработени съвместно с професионални геймъри и са отличени с много браншови и медия награди. Те са предпочитаното оборудване за топ гейм отбори и организатори на световни гейминг турнири.