Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП Е НОВИЯТ ДИСТРИБУТОР НА ZyXEL

2012

15

авг.

София, август 2012 г. - Поликомп подписа договор за дистрибуция с Тайванската компания ZyXEL Communications Corporation, водещ производител и доставчик на Интернет продукти и решения, и вече ще предлага чрез своята дилърска мрежа пълната гама от мрежово оборудване на българския пазар.

ZyXEL предлага пълен набор широколентови решения за достъп, както за доставчици на подобни услуги, така и за бизнес и домашни потребители, гарантиращи високо качество, разнообразни медийни приложения в защитени и лесно управляеми мрежови среди. ZyXEL предлага решения за най-новите, най-горещи мрежови технологии като Triple Play, Качеството на Услугата (QoS), Мрежова Сигурност и Управление на Мрежата, IPv6 и т.н.

“Бурното технологично развитие на решенията и продуктите на ZyXEL в трите основни направления, покриващи домашните потребители, малкият и среден бизнес и доставчиците на услуги, значителното разширение на портфолиото с все по-агресивни цени, както и инвестицията в регионален офис в България, са стъпки в посока на затвърждаване репутацията на ZyXEL като производител на висококачествено мрежово оборудване и създаване на условия за увеличаване на пазарния дял на компанията. Щастлив съм, че можем да разчитаме и на опита и ресурса на топ IT дистрибутор, какъвто е Поликомп, за да достигнат нашите решeния до още по-широк кръг от партньори и клиенти”, каза Калин Групчев, Country Manager, ZyXEL Bulgaria.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предлага. С добавянето на новата марка ZyXEL към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

Продуктите на ZyXEL вече са достъпни за българските дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп!