Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

POLYCOMP С НАГРАДА ОТ ГОДИШНАТА ДИСТРИБУТОРСКА СРЕЩА НА ACER - AEEDM’23

2023

7

юли

5 юли, София, България: В средата на май, на своето традиционно, годишно събитие Acer Eastern Europe отличи своите партньори и дистрибутори в региона за постигнатите резултати през 2022 година. Българският дистрибутор PolyComp бе единственият от българските партньори, отличен с грамота за най-добри резултати в продажбите на настолни компютри Acer.

 


На форума – AEEDM’23, състоял се в СПЛИТ, Хърватска – Мениджърите за региона Григорий Низовски и Дмитрий Елизаров направиха преглед на тенденциите и очакванията за пазара в развиващите се пазари (Източна Европа, бивши държави от ОНД, Близък изток).
На красива вечерна церемония под наслов „The best is yet to come”, в компанията на водещи IT фирми, мениджъри и партньори на бранда от региона, Дмитрий Елизаров, General Manager at Acer Eastern Europe, връчи на PolyComp наградата „BEST PERFORMANCE AT DESKTOPS 2022“. Тя бе присъдена за показани силни резултати в развитието на бизнеса и най-голяма активна партньорска мрежа за бранда.


Отличието е резултат от целенасочената, съвместна работа на търговските ни екипи в изключително динамична и предизвикателна година. Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата на нашите партньори.