Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

PolyComp App – продуктите, дистрибутирани от PolyComp, във вашия телефон

2022

18

февр.

София, 14. февруари 2022: PolyComp анонсира първото по рода си приложение за мобилни телефони, предназначено да обслужва клиентите на дистрибутора. Приложението е разработка на екипа от маркетинг и софтуерни специалисти на компанията и може да бъде свалено от Google Play и App Store.


PolyComp е първият дистрибутор на ИКТ продукти в страната, който представя свое мобилно приложение, даващо на клиентите му възможността да имат достъп до продуктите, независимо от това къде се намират. С него те имат бърз и лесен достъп до пълния каталог на дистрибутора, което прави избора и поръчката на продукти лесни и интуитивни.


Добавянето на продукти в кошницата и завършването на поръчка става изключително удобно - с докосването на един бутон, като в кошницата лесно могат да се редактират необходимите количества.


PolyComp App дава бърз достъп до продуктовия каталог, възможност за преглед на най-новите и най-търсени продукти, актуалните промоции и още много опции, които помагат при пазаруването.


Апликацията допълва портфолиото от услуги, които най-големият ИТ дистрибутор в България предлага на своите клиенти вече повече от 20 години. „Червеният оригами жерав не е избран случайно за символ на новата разработка. В неговото мултикултурно послание има надежда и уникалност. Жеравът е символ на умения, стратегическо мислене и лоялност - качества, които са част от нашата фирмена философия.“ – споделят от дистрибутора.


„Да представим на нашите дилъри мобилно приложение, е резултат от стремежа ни да предложим атрактивни и иновативни решения на българския пазар. Добре познатият на нашите клиенти бизнес сайт на PolyComp обслужва пълноценно всички аспекти на съвместната ни работа, а новата ни апликация е също така удобна и подобрява потребителското им изживяване“, допълват от компанията.


Търсете червения жерав!