Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

НОВИТЕ МОДЕЛИ LG OLED ТЕЛЕВИЗОРИ И ФУНКЦИЯТА SPORTS ALERT

2021

28

юни

Най-новите модели LG OLED телевизори вече могат да бъдат намерени и на българския пазар. Те притежават уникална технология с милиони самосветещи пиксели, които дават възможност за наистина поразително качество на картината и за голям брой възможности за дизайн. Именно с това LG OLED телевизорите се отличават от традиционните LED модели, които са ограничени от технологията със задна подсветка.

 

Вниманието на феновете на спорта е привлечено от новите LG OLED телевизори. Моделите притежават Sports Alert – функция за известяване за спортни събития, което ви уведомява преди, по време на и след игрите. Тази опция е особено важна за месеца на Евро 2020 - така никога повече няма да съжалявате, че сте пропуснали важните срещи на любимите си футболни отбори, дори ако гледате друго съдържание.

 

 

Опцията е налична и при телевизора LG OLED OLED65C11LB, благодарение на който няма да пропуснете нито един детайл от спортните срещи - усъвършенстваната технология за обработка на движението намалява замъгляването, за да предостави по-плавно действие и по-голяма яснота на образа при гледане.

 

 Конзолните игри също придобиват нов вид, благодарение на LG OLED телевизорите – те са способни да осигурят време за реакция от 1 милисекунда, а поддържането на VRR, ALLM и eARC съответства на най-новите спецификации HDMI 2.1. Тези функции дават възможност за гледане на бързодвижещо се съдържание с по-висока разделителна способност и плавна, синхронизирана графика, което осигурява по-реалистично изживяване и по-добър шанс за победа.

 

Дисплеите на LG OLED телевизорите са със 100% предаване на цветовете, което е потвърдено и от глобалната агенция за тестване Intertek. Това означава, че цветовете, които виждате на екрана, съответстват изцяло на тези на оригиналното изображение. Така всичко, което гледате, изглежда така както е предвидил създателят му.

 

Пълен цветови обем се постига с технологията за възпроизвеждане на цветовете. LG OLED може да изобрази 100% спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива пълния диапазон на яркост на телевизора. Така цветовете остават живи и реалистични с пълна наситеност, независимо колко ярко или тъмно е изображението.

 

Любителите на киното могат да се насладят на съдържанието на Netflix, Apple TV и Amazon prime video и да избират от най-новите филми, сериали, документални филми и спортни събития на живо на едно място. Функцията Dolby Vision IQ регулира интелигентно настройките на картината на база на съдържанието, жанра и околната обстановка, докато Dolby Atmos предоставя многоизмерен съраунд звук.


 

FILMMAKER MODE™ пък изключва плавността на движението, като в същото време запазва оригиналните съотношения на екрана, цветовете и кадровите скорости.

 

А за да се потопите максимално в действието, чрез обучаване от повече от 17 милиона звукови даннови точки специален процесор идентифицира гласове, ефекти и честоти, за да оптимизира звука в съответствие с аудиожанра. Новата характеристика „Автоматично изравняване на силата на звука“ поддържа постоянни нива на гласовете при различните типове съдържание.

 

Освен всички характеристики, няма как да бъде пропуснат и елегантният дизайн на телевизорите. Те са истинско произведение на изкуството, а тънката им рамка кара всеки дом да прилича на галерия.

 LG OLED телевизорите съчетават всички необходими функции, които пренасят в света на киното, спорта и изкуството. Освен това, те са създадени и с грижа към природата с минимален риск от опасни емисии. Можете да намерите новите модели на нашия сайт.