Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Изключителен дизайн в комбинация с качество на картината от ново измерение: MMD представя монитора Philips 276C8

2019

9

дек.

Амстердам, 3-ти декември 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на LCD монитора Philips Moda 276C8 с USB-C. Този 27-инчов Quad HD монитор е снабден с всичко, от което съвременният потребител се нуждае, за да се наслади на всяка минута пред компютъра. Стилният външен вид без рамки, USB-C връзката и забележителното качество на картината в симбиоза правят Philips 276C8 идеална комбинация от дизайн и производителност.

 


Дизайн, печелещ отличия
Когато става дума за дизайна, Philips 276C8 веднага изпъква. Изграден на практика с виртуално невидима рамка около екрана, наречена Zero Bezel, той е не само атрактивен, но предлага предимството на по-обширната картина и по-голямо работно пространство, като същевременно позволява лесно долепяне за реализиране на мултимониторни конфигурации. Мониторът е и невероятно тънък, с дебелина едва 6.1 мм и атрактивен съвременен вид, който допълва всякакви работни и жизнени пространства. Тънкият и стилен панел на монитора и геометричната му стойка му спечелиха 2018 Red Dot Design Award, която отличава най-добрите в дизайна и бизнеса.


Визуална наслада
Philips 276C8 включва набор от иновативни технологии, които осигуряват впечатляваща картина при изобразяването на 3D графика, снимки, филми, офис приложения и всичко друго. CrystalClear QHD 2560x1440 резолюцията оживява всяко изображение, докато IPS LED wide view технологията подобрява точното предаване на цветовете и зрителните ъгли. Мониторът е снабден с Ultra Wide-Color технология, която предлага изключително широк цветови спектър. Феновете на игрите получават AMD FreeSync™ технология и бързо време за реакция за супер плавна игра без артефакти. Philips 276C8 елиминира притесненията на потребителите за тяхното зрение, защото предлага няколко функции, разработени за опазване на здравето им като LowBlue Mode и EasyRead technology.


Простотата започва от тук
За съвременните потребителите, които работят с множество приложения, Philips 276C8 представлява мощен, пестящ време партньор, който е снабден с иновативни възможности. Важна такава е USB-C интерфейса със захранване, който позволява на потребителите да се възползват от високоскоростен трансфери на данни по стандарта USB 3.2, да гледат видео с висока резолюция и да захранват и зареждат съвместими преносими компютри директно от монитора само с помощта на един симетричен USB-C кабел. Какво по-просто от това?