Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Все още сте с Windows 7? Време е за ъпгрейд.

2018

5

юли

По-старите устройства могат да ви оставят уязвими и незащитени при кибер атаки и изтичане на данни. Устройствата с Windows 10 Pro ви предлагат end-to-end защита срещу новите заплахи за сигурността. В Windows 10 ще срещнете познатият ви интерфейс, но много по-добър – новите устройства ви позволяват по-бързо стартиране, подобрена функция за многозадачност и по-издръжливи батерии. С Windows 10 Pro можете лесно за използвате съществуващите ви LoB приложения и да ги виртуализирате.

С модерните Windows 10 Pro устройства получавате:

 

• Най-обширната вградена защита - Windows 10 осигурява вградени инструменти за цялостна текуща защита, на които можете да разчитате, включително Windows Defender Antivirus, защитна стена и други. Чрез непрекъснатите актуализации със сигурност ще имате винаги най-новите функции и защита – без допълнителни разходи за вас.
• Възможността да вършите повече - Windows 10 съчетава вече познатия ви Windows, като добавя страхотни подобрения, които ще ви харесат. Технологии като InstantGo1 позволяват бързо да стартирате и възобновявате работата на системата.
• Безпроблемна интеграция със съществуващата ви инфраструктура

 

Какво ще се случи ако продължа да използвам Windows 7?
Да, можете да продължите да използвате Windows 7, но след като той не се поддържа вашето устройство ще остане уязвимо и незащитено срещу атаки към сигурността. Операционната система ще продължи да работи, но няма да получавате софтуерни подобрения (включително и тези за сигурност) от Microsoft.

 

Може ли Windows 7 да се активира след 14 януари 2020?
Windows 7 може да се инсталира и активира след края на поддръжката, но устройствата ще са изложени на риск от атаки към сигурността. Microsoft препоръчва употребата на Windows 10 вместо Windows 7 след тази дата.

 

Internet Explorer ще продължи ли да се поддържа на Windows 7?
Поддръжката на Internet Explorer на Windows 7 устройства също ще прекрати на 14 януари 2020. Като част от Windows, Internet Explorer следва живота на поддръжка на операционната система, върху която е инсталирана програмата.

 

Какво означава края на поддръжката за мен?
След 14 януари 2020, ако вашето устройство все още работи с Windows 7 няма да получавате подобрения на сигурността. Следователно, важно е да надградите операционната си система с по-модерна като Windows 10, която може да предостави най-последните подобрения на сигурността. В допълнение, Microsoft няма да предоставя и техническа поддръжка за Windows 7.

 

Мога ли да надградя сегашното ми устройство с Windows 10?
За да се възползвате от най-новите хардуерни способности е препоръчително да използвате ново устройство с Windows 10. Алтернативно, съвместимите с Windows 7 устройства могат да се надградят като закупите ъпгрейд и инсталирате пълната версия на софтуера.