Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

HPE OfficeConnect OC20 – Gigabit WiFi достъпно за всеки

2017

17

авг.

Новият HPE OC20 аксес пойнт (AP) предоставя ултра-скоростнo, лесно за използване и ценово ефективно решение за изграждане на безжична мрежа в офиси и обществени сгради.

Обезпечаването на бизнес сгради с WiFi сигнал може да бъде истинско предизвикателство за малки и средни организации. От една страна решението трябва да бъде достатъчно качествено, за да покрие цялата бизнес площ и да достигне до всички WiFi потребители, чиито брой като правило винаги нараства, а от друга не трябва да надхвърля определен, ограничен бюджет. Този подход се прилага, когато основният бизнес на организацията не е свързан с предоставяне на интернет достъп, или пък тя не разполага с достатъчно експертиза за настройка и поддръжка на комплексни мрежови решения.

 

Новите HPE OfficeConnect OC20 AP устройства са оптималното решение благодарение на:

• отличното WiFi покритие;
• високоскоростния трансфер на данни, използвайки най-новите 802.11ac стандарти;

• опростено конфигуриране и поддръжка на много достъпна цена.

 

Софтуерът HPE OfficeConnect Smart Air, който е достъпен чрез OC20 AP, интелигентно оптимизира WiFi покритието и показателите, намалява смущенията и автоматично свързва потребителите с най-подходящота AP устройство.

Нещо повече, OC20 разполага с напълно безплатно мобилно приложение за iOS и Android – HPE OfficeConnect Mobile – за бързо и лесно конфигуриране и базова настройка на WiFi мрежата. При стартиране приложението автоматично сканира за неконфигурирани AP и предлага стартиране на процес на настройка. Интуитивният интерфейс на портала води потребителя през менюто и автоматично конфигурира необходимите настройки. От всяка точка с достъп до Интернет от мобилното си устройство, потребителят може отдалечено да наблюдава статуса на своите мрежи, да задава права за достъп, да филтрира достъпните през мрежата приложения, дори и на ниво часове, в които да могат да бъдат отваряни.


Основни характеристики:

• Бърза инсталация на до 8 устройства в клъстър (не са необходими експертни познания по мрежи);
• Поддръжка на две едновременни WiFi мрежи (едната за служителите, една за посетителите, 2×2 MIMO, dual band, до 1.3Gbit/);
• Поддръжка на Captive portal за защитено браузване във Facebook WiFi;
• Мобилни приложения за настройка и мониторинг на мрежата (локализиране на мрежа, статус, клиенти, трафик, лесна настройка на имена и промяна на пароли) - всичко извършвано дистанционно; 
• Поддържа филтриране на Интернет съдържание и трафик;
• Монтажни скоби за стена и таван са включени в комплекта.
 

Продуктът ще бъде достъпен чрез дилърската мрежа на Поликомп.