Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп разширява портфолиото си с електродомакинска техника от Bosch

2017

24

апр.

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Bosch, по силата на който фирмата ще предлага на своята дилърска мрежа дребна и едра електродомакинска техника от утвърдения световен производител. Продуктовото портфолио на Поликомп ще включва пълната гама модели електродомакинска техника с марка Bosch. 


“Винаги съм действал според принципа: по-добре да загубиш пари отколкото доверие. Неприкосновеността на моите обещания, вярата в стойността на моята стока и думата ми винаги винаги са стояли над временната печалба” - основателя на компанията Роберт Бош.
 


Широкият спектър от надеждни продукти с дълъг живот на Bosch Hausgeräte GmbH превръща домакинската работа в удоволствие. Домакинските уреди на Bosch се характеризират със забележителен стил, качество и дълготрайна стойност, като същевременно отговарят на най-високотехнологичните стандарти. Опитът и иновативният дух на компанията осигуряват забележителни технически разработки и способността да се съчетават доказани и нови технологии. Така Bosch предлага цялостни, усъвършенствани решения, които са ориентирани към нуждите на хората и които се отличават с максимални ползи за потребителя с оглед постигане на по-добро качество на живот.
 

"От 2013 година насам Поликомп навлиза постепенно на пазара с електродомакинска техника, а миналата година отбелязахме значителен ръст на продажбите в тази категория. Благодарение на това партньорство ще имаме възможност да предлагаме някои съвсем нови за нас типове продукти и да достигнем до още повече дилъри и техните клиенти" - заяви по този повод Надежда Генова, Директор на Поликомп ЕООД.


Основният фокус на фирмата винаги е бил да развива дългосрочни връзки с партньорите си, предоставяйки им проверени и качествени решения и продукти. Експертизата, която Поликомп притежава в дистрибуцията на IT решения, компанията успешно прилага в развиването на сегмента с електродомакинска техника.


Най-актуалните модели електродомакинска техника Bosch са вече на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора. Повече за тях и най-актуалните кампании можете да намерите на www.polycomp.bg. 

 

BSH Hausgerate GmbH
Компанията е основана през 1967 г. под името BSH Hausgerate GmbH. Според официални данни от 2016 г. Bosch Group е увеличила приходите от продажбите си в сектор „Потребителски стоки“ с 2,8% на 17,7 млрд. евро и ръстът е 6,2%.

Домакинските уреди Bosch са еталон за качество, технологично съвършенство и максимална надеждност. BSH Hausgerate GmbH предлага широк спектър от модерни и енергийно-ефективни уреди с активна интернет свързаност. За повече информация за BSH Hausgerate GmbH - http://www.bosch-home.bg/.