Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Нови решения за електроразпределение от Eaton подобряват гъвкавостта при малки ИТ инсталации

2017

1

февр.

 Eaton въведе нова гама от електроразпределителни устройства за вграждане 1U и 2U (ePDU), които са специално разработени, за да са в помощ на ИТ мениджърите за оптимизиране на интелигентното електроразпределение в конвергирани и хиперконвергирани инфраструктури и по-малки ИТ приложения. На разположение на клиентите на територията на региона Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), новата гама ePDU позволява на потребителите на по-малки ИТ ракове да се възползват от предимствата, свързвани преди с вертикалните 0U ePDU за управление на захранването на компанията, включително подобрена ефективност, намалени разходи и подобряване на непрекъснатостта на работния процес.


„Ефективното управление на захранването е критично в съвременните взискателни ИТ среди“ – каза Matthieu Jaeger, продуктов мениджър за EMEA на Eaton за ePDU – „но досега предоставянето на гъвкаво разпределение на захранването в по-малки ракове беше проблематично. Нашите нови 1U и 2U ePDU предлагат удобно и цялостно решение за тези приложения. Те съвместяват същите иновативни функционалности, които правят нашите най-нови 0U ePDU така популярни, включително средството за фиксиране на куплунга за стандартни IEC куплунги, което предотвратява случайното им изключване. Ние сме уверени, че тези нови ePDU ще елиминират много от проблемите в интегрирането на ракове, които са     стояли пред ИТ специалистите.“


Новите ePDU предоставят интелигентни решения за разпределение на захранването за приложения, при които раковете не са подходящи, за да позволят употребата на 0U ePDU. Те са също и много подходящи за употреба в стенен монтаж, при които не е възможен достъп отзад. Всички нови ePDU имат средство за фиксиране на куплунга и са подходящи за работа при температура до 60º C, позволявайки им да се използват в ИТ среди с висока температура. Моделите Basic и Metered вече са на разположение, а моделите Switched, Metered Outlet и Managed ще бъдат въведени по-късно тази година.
За да се помогне за минимизирането на разходите за мрежи, до осем ePDU могат да бъдат свързани верижно от единичен IP порт и IP адрес. Те предлагат също и възможност за замяна по време на работа за контролните модули, което означава, че модулите могат да бъдат подменяни или обновявани без прекъсване на захранването към консуматорите. Metered версиите на новите ePDU предлагат ±1% точност за създаване на отчети, което ги прави лесни за проследяване на употребата на енергия. Новата гама поддържа масова конфигурация и масово обновяване, намалявайки административното време и подобрявайки цялостната ефективност.


В комбинация със софтуера Intelligent Power Manager (IPM), съвместим с виртуализацията на Eaton, новите ePDU лесно могат да бъдат мониторирани и управлявани от работно табло за виртуализация. Когато се използва с допълнителните сензори, като сондата за наблюдение на околната среда на Eaton (EPM), ePDU могат да задействат предупреждения, свързани със средата, като например надвишена температура или влажност, и да инициират правила за възстановяване при бедствие, включително автоматична миграция на виртуалните сървъри към резервно място или плавно изключване на системата, за да защити критичните консуматори.
Персонализираните версии на ePDU могат да бъдат също доставени, за да се удовлетворят конкретни изисквания на потребителя. Тъй като всички ePDU се произвеждат в региона EMEA, своевременните доставки и бързи реакции на запитванията на клиентите са гарантирани.
За да научите повече за раковете PDU на Eaton, посетете www.eaton.eu/epdu. За да научите повече за решенията за качеството на захранването, посетете www.eaton.eu/powerquality.

                                                                                                                   ###
 
За Eaton
Електротехническият бизнес на Eaton е глобален лидер в системите за
разпределение на енергия и защита от токови удари, системите за защита на
резервно захранване, контрола и автоматизацията, осветлението и сигурността,
конструктивните решения и електроинсталационните продукти, решенията за
тежки условия и опасна среда, както и техническите услуги. Посредством набора
си от глобални решения, Eaton има възможност да отговори на настоящите
сериозни предизвикателства в областта на управлението на захранването.
Eaton е производител на оборудване за управление на енергия с продажби за 2015
г. на стойност 20,9 милиарда долара. Eaton осигурява енергийно-ефикасни
решения, които помагат на нашите клиенти да управляват електрическа,
хидравлична и механична енергия по един по-ефективен, безопасен и устойчив
начин. Eaton има около 97 000 служители и продава своите продукти на клиенти в
повече от 175 страни. За повече информация, посетете www.eaton.eu.