Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

ПОЛИКОМП ПОДПИСА ДОГОВОР ЗА ДИСТРИБУЦИЯ СЪС SAMSUNG ELECTRONICS

2010

19

юли

София, юли 2010 г. - Поликомп информира, че подписа договор за дистрибуция със Samsung Electronics. Според постигнатото споразумение, Поликомп ще предлага чрез своята дилърска мрежа пълната гама от монитори и широкоформатни дисплеи, оптични устройства и външни HDD, лазерни принтери и МФУ, преносими компютри и консумативи на водещия производител.

Поликомп е най-големият ИТ дистрибутор в България и се отличава с високото качество на услугите, които предоставя на своите клиенти. Усилията на специалистите в Поликомп са насочени към създаване и поддържане на коректни търговски взаимоотношения с партньорите, правейки техния бизнес по-лесен и по-успешен. Клиентите на Поликомп могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа.

„Присъединяването на нова марка винаги е било предизвикателство, което ние посрещаме с ентусиазъм. Вярваме, че новото ни партньорство ще бъде прието с огромен интерес и от нашите клиенти”, каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Включването на Samsung към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да разширяваме своята продуктова гама и да предлагаме завършени и разнообразни решения. Ще стартираме предлагането на марката с атрактивни промоционални оферти и програми”, допълни тя.

Продуктите на Samsung вече са достъпни за българските клиенти и чрез партньорската мрежа на Поликомп!

 

За Samsung Electronics Co., Ltd.

С консолидирани продажби от 116.8 милиарда щатски долара за 2009 г., Samsung Electronics Co., Ltd. е световен лидер при полупроводниковите и телекомуникационни технологии, както и при технологии в областта на дигиталните медии. Разполагайки с приблизително 188 000 служители, работещи в 185 офиса в 65 държави, компанията се състои от седем независимо управлявани бизнес единици: Визуални дисплеи, Мобилни комуникации, Телекомуникационни системи, Дигитални уреди, ИТ решения, Цифрови изображения, Полупроводници и LCD. Призната за една от най-бързоразвиващите се световни марки, Samsung Electronics е водещ производител на цифрови телевизори, чипове, мобилни телефони и TFT-LCD монитори. За повече информация, моля, посетете www.samsung.com.