Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Lexmark представя следващо поколение A4 цветни лазерни принтери и smart МФУ

2016

3

февр.

Lexmark обяви пускането на А4 цветни лазерни и интелигентни мултифункционални принтери от ново поколение, включващи Lexmark CS700 Series Printers, Lexmark CX700 Series MFPs, Lexmark CS800 Series Printers и CX800 Series MFPs.

Повечето от новите устройства предлагат тонери с най-висок капацитет за класa си и с водещи в индустрията доживотни компоненти, които допринасят за по-малко потребителски интервенции и най-добрата обща цена за притежание на Lexmark при цветните устройства.

Захранвани от мощен четириядрен процесор, тези модели увеличават скоростта на принтиране и копиране, предвидени в съответните им А4 класове. "Създадените от Lexmark технологии променят пазара като обединяват най-доброто от A3 и A4 технологиите по нов начин, предназначен да оптимизира управляемите печатни услуги и решения за бизнес процеси", каза Марти Канинг - Изпълнителен вицепрезидент на Lexmark и Президент на Imaging Solutions and Services. "С по-ниска обща цена на притежание от всякога, следващото поколение големи работни цветни лазери на Lexmark са най-сигурни за производителността на офиса."

Шампионът сред предложенията на Lexmark - CX860 - предлага тонер с най-висок капацитет, голям обем на входяща/изходяща тава и гъвкава медийна поддръжка. CX860 е толкова иновативен, че съперничи на възможностите на A3 продукти, позволявайки на бизнес организациите да използват цветно производство в процесите си.

Всяко от новите устройства има включен Kofax TotalAgility от Lexmark, подобрявайки многоканалната си стратегия и подпомагайки по-ефикасното развитие на бизнеса.

С новия тъчскрийн интерфейс, наподобяващ таблет, и гъвкава работа с носители на информация, тези продукти са лесни за употреба, изискват минимални умения и позволяват бъдеща интеграция на решения за бизнес процеси, като новия Kofax Onboarding Agility™ - структурно решение за smart приложение, което значително намалява сложността и скъсява времето за обработка на документа.