Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Топ хибридът на Toshiba е вече наличен на родния пазар

2015

16

дек.

Toshiba ще изненада приятно технологичните любители за предстоящите празници със своето hi-end хибридно устройство, което вече е налично в България. Satellite Radius 12 беше официално представен по време на IFA през септември в Берлин и веднага привлече вниманието със своите характеристики. Той беше анонсиран като първият в света 12.5-инчов Ultra HD 4K хибриден лаптоп, оборудван с най-новото 6-то поколение процесори Intel и предлагащ безкомпромисна комбинация от гъвкавост, мобилност, производителност и най-новите екстри от Windows 10 в пет различни режима на работа.

Бидейки първият света 12.5-инчов хибриден лаптоп с Ultra HD 4K екран, Satellite Radius 12 предлага изключително качество на картината. Дисплеят е цветово калибриран и сертифициран от Technicolor заедно със софтуер Chroma Tune, който дава възможност за съвършено прецизиране на цветовете според съдържанието, което се разглежда. Satellite Radius 12 ще е наличен в България и във вариант с Full HD дисплей, като и двата модела се отличават с висока яркост на екрана от 350 нита и IPS технология, както и защита с Corning Gorilla Glass за безкомпромисна устойчивост на дисплея срещу надраскване и увреждане.

Satellite Radius 12 ще се предлага на родния пазар с най-новото 6-то поколение процесори Intel Core i5 и i7 и високоскоростен SSD диск с капацитет 256GB и до 8GB RAM.

Вградените високоговорители носят премиум бранда Harman Kardon с технология DTS Studio Sound, а безжичната музика през Bluetooth Link позволява стрийминг на говорителите на флагмана от съвместим смартфон или таблет. Опциите за свързване включват последните технологии като високоскоростен USB 3.1 Type-C Gen 2 порт, поддържащ скорост на пренос на данни до 10Gbps, и най-новия АС стандарт за безжична комуникация. Хибридът предлага до 8 часа живот на батерията, а 360-градусовата панта осигурява пет режима на работа. Satellite Radius 12 идва с елегантно алуминиево покритие, клавиатура с подсветка и прецизен тъчпад, поддържащ нови Windows 10 жестове. Наличният Windows Hello за биометрична идентификация от своя страна позволява разпознаване на лица за логване в устройството.