Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп подписа договор за дистрибуция с немската компания Bosch

2015

9

дек.

София, декември 2015 г. Поликомп подписа договор за дистрибуция с немската компания Bosch и ще предлага чрез своята дилърска мрежа специализираните решения и услуги на марката в България.

Направлението Системи за сигурност на Bosch е световен доставчик на техника и оборудване за сигурност, безопасност и комуникация. Основен приоритет са защитата на човешкия живот, сгради и имущество. Продуктовото портфолио включва системи за видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, контрол на достъпа, пожароизвестителни и евакуационни системи, публично-оповестителни, озвучителни и конферентни системи. Bosch Системи за сигурност произвежда продуктите си в собствени фабрики по целия свят.

С подписването на договора за дистрибуция Поликомп допълва набора си от марки в областта на проектния бизнес. Специализираното звено на фирмата за работа със системни интегратори и проекти от различна величина ще разшири възможностите на своите клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнес и държавни организации. „Стремежът ни е да им предоставим продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект в тяхната работа“ - каза Надежда Генова - Директор на Поликомп. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим завършени решения в областта на проектния бизнес.”

Bosch Системи за сигурност предлага иновативни и интелигентни системи за сигурност за всички типове сгради, осигуряващи безопасността на хората и имуществото.

Системи за видеонаблюдение
: Bosch предлага пълна гама IP, хибридни и аналогови системи за видеонаблюдение. Камерите с висока HD резолюция до 12МР гарантират изображения с ненадминато качество. Вградената в самата камера система за интелигентен видеоанализ IVA маркира събитията на екрана и отбелязва и най-дребните промени в тях. Продуктите правят видеонаблюдението възможно и при най-тежки индустриални условия.

Сигнално-охранителна техника: Професионалната серия детектори срещу проникване използва революционен подход за комбиниране на данните от сензорите като напълно съответства на разпоредбите на ЕС и същевременно минимизира фалшивите аларми.

Пожароизвестяване:
С над 80-годишен опит в доставката на надеждни пожароизвестителни системи, продуктовата гама на Bosch включва както конвенционални, така и адресируеми решения. Сериите, включващи автоматични пожароизвестители и почти „невидими” пожароизвестители с плосък дизайн, осигуряват надеждно и сигурно разпознаване на пожар с минимум фалшиви сработвания. Bosch допълва тези продукти с изключително гъвкави, лесни за употреба и разширение адресируеми централи.

Озвучителни системи:
Bosch предлага високонадеждни аналогови и цифрови системи за озвучаване и оповестяване, които в комбинация с богатата гама високоговорители са подходящи за всякакъв тип помещения и обекти.


За Bosch Системи за сигурност
Bosch Group е водещ световен доставчик на технологии и услуги. В Bosch Group влизат компанията Robert Bosch GmbH и нейните над 350 поделения и регионални компании в над 60 страни. Ако се включат и партньорите, осигуряващи продажби и сервизно обслужване, то Bosch има представители в около 150 страни. Тази световна мрежа за развойна дейност, производство и продажби е основата за по-нататъшно развитие на марката. Bosch изразходва ежегодно 3.8 милиарда евро за изследователска и развойна дейност и подава над 3,800 патентни заявки по целия свят. С всички свои продукти и услуги Bosch подобрява качеството на живот като предлага решения, които са както новаторски, така и доходоносни.

 

За повече информация посетете www.boschsecurity.bg.