Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Новите автоматични превключватели на захранване на Eaton правят лесно добавянето на резервираност

2015

19

ноем.

Компанията за управлението на захранването Eaton представи два нови автоматични превключвателя на захранване (ATS), които представляват лесен и достъпен начин за реализиране на захранване със степен на резервираност от два източника за нови и съществуващи ИТ и мрежови инсталации. Новите ATS 16 и ATS 30 предлагат значително увеличена оперативна сигурност, позволявайки захранването на оборудване със само един захранващ вход от два независими източника на захранване. Така потребителите ще получат непрекъснатост на бизнеса, устойчивост и работоспособност, дори ако един от източниците на захранване прекъсне.

„Резервираността на захранването от два източника е силно необходима в съвременните ИТ среди, където спиранията и прекъсванията на услугите могат да създадат големи проблеми и да струват скъпо“, сподели г-н Джулиън Салинас, продуктов мениджър в Eaton. „Същевременно само сървърите и мрежовите продукти от висок клас притежават вградена функция за захранване от два източника. Ето защо ние разработихме наши собствени нови автоматични превключватели на захранване, които да предлагат лесно и удобно решение на този проблем. Превключвателите са компактни, достъпни, лесни за монтаж и могат да се използват с всеки източник на синусоидално напрежение“.

И двата нови продукта заемат само 1U пространство в рака и предлагат напълно автоматично превключване между източниците на захранване. ATS 16 е оразмерен за 16 А и има два входни конектора IEC C20 и осем изходни IEC C13, плюс един IEC C19 за поддържаното оборудване. Стандартно е включен и LCD дисплей, който осигурява възможности за измерване и основна конфигурация.
Междувременно ATS 30 е единственият 30 А автоматичен превключвател на захранване на пазара. Той се свързва с твърди връзки както на входа, така и на изхода. Той също така предлага интегрирани мрежови функции, които са опционални за ATS 16, и мрежова свързаност, позволяваща на потребителите да достъпват, конфигурират и управляват устройството от отдалечени места.

ATS 30 може също така да се комбинира със стелажните електроразпределителни устройства на Eaton от трето поколение (ePDU® G3) за разпределение на захранване към множество устройства. Може да се осъществява наблюдение и чрез софтуера Intelligent Power® Manager на Eaton, предоставяйки на крайните потребители една интегрирана система за управление на захранването, която е готова за виртуализация.