Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Toshiba добавя 5-то поколение Intel® Core™ процесори в своята гама бизнес модели

2015

14

апр.

Toshiba Europe GmbH обяви, че бизнес сериите Portégé Z30, Tecra Z40 и Satellite Pro R50-B вече ще се предлагат и с новото 5-то поколение Intel® Core™ процесори. Актуализацията с най-новите чипове в комбинация с повишен живот на батерията и наличните премиум характеристики на професионалните модели превръща новите предложения на компанията в идеален избор за всички бизнес потребители.

 

Portégé Z30, Tecra Z40 и Satellite Pro R50-B сега са още по-продуктивни благодарение на петото поколение Intel® Core™ процесори, които осигуряват по-висока производителност и мобилност в комбинация с понижена консумация на енергия. Бизнес сериите на Toshiba предлагат цялата производителност, необходима за мултитаскинг в движение или в офиса и допълнително спокойствие за бизнес потребителите, които могат да се възползват от включените функционалности за сигурност и защита на данните, персонална идентификация и мрежови достъп. Всички модели са налични с до Intel® Core™ i7 процесори.


Portégé Z30, Tecra Z40 и Satellite Pro R50-B вече предлагат още по-дълъг живот на батерията с едно зареждане. Премиум серията Portégé Z30, която позволява до 13,5 часа издръжливост на батерията, вече ще бъде налична с до 171 часа възможност за работа с едно зареждане. С капацитет за оперативна употреба до 2 работни дни, Portégé Z30 е идеален за професионалисти, които са винаги в движение и изискват най-доброто изживяване, което един високомобилен бизнес лаптоп може да предложи.

 

Tecra Z40 е проектиран така, че да предостави оптималния баланс между мобилност и продуктивност с батерия, която вече предлага до 151 часа живот от наличните до 10,51 часа при сегашните модели. С възможност за работа през целия ден, Satellite Pro R50-B сега осигурява до 81 часа капацитет на батерията.

 

13,3-инчовият Portégé Z30 и 35,6-сантиметровият (14.1”) Tecra Z40 са идеалното решение за бизнес потребители, които прекарват много време в движение и изискват премиум, високопроизводително и ултра мобилно решение с повишени характеристики на сигурността. Защитата на данните е гарантирана благодарение на множество функционалности като например TPM (Trusted Platform Module) модул, общ докинг и Intel® vPro технология, които улесняват IT поддръжката на моделите от Z серията.

 

15,6-инчовият Satellite Pro R50-B вдъхва живот на концепцията за надежден, достъпен и предлагащ добавена стойност за малкия и среден бизнес лаптоп с включената гаранция за надеждност на Toshiba Reliability Guarantee, която обещава 100% възстановяване на сумата за устройството, ако лаптопът се развали в рамките на една година след покупката.
 

Portégé Z30, Tecra Z40 и Satellite Pro R50-B с 5-то поколение Intel® Core™ процесори вече са налични в Европа.