Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
Поликомп - кариера, свободни работни позиции, персонал

Ние Ви предлагаме:

интересна и динамична работа в сферата на информационните технологиивъзможности за професионално развитие и лична изявастимулираща работна среда и отлична фирмена организацияпакет допълнителни социални придобивки

От Вас очакваме:

висока степен на отговорност и отдаденост на работата силни комуникативни умения

Успех! Станете част от нашия екип!

Вашата автобиография

име пощенски адрес телефонен номер електронна поща информация за образованието и квалификацията информация за професионалния опит в областта на позицията, за която кандидатствате

Придружаващото мотивационно писмо трябва да предоставя информация относно вашите цели и предпочитания в сферата на работа.

За да кандидатствате за работа при нас, изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs@polycomp.bg или на адрес: Поликомп ЕООД ул. Боян Дамянов 9, София 1784. Телефон за справки: (02) 814 4141

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА АМБИЦИОЗНИ И ДИНАМИЧНИ ХОРА

Системен инженер - Servers & Storage

Изисквания: Университетско образование, задълбочени познания в компютърната техника и софтуер, опит на подобна позиция или в работата с servers & storage, технически сертификати, работен английски език, комуникативност, желание за усъвършенстване, умения за работа в екип, шофьорска книжка.
Отговорности: Поддържане контактите със съответните отдели, непрекъснато запознаване с новите servers & storage продукти и технологии, участие в разработване на ИТ проекти, консултиране на търговския персонал и клиентите.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР – LENOVO SERVERS

Отговорности: Контрол на търговските процедури в продуктовата линия Lenovo Servers, продажбr, връзки с производителя и представителството, съдействие и участие в провеждането на рекламни и маркетингови мероприятия, активно поддържане на търговските контакти със съществуващите по-големи дилъри и привличане на нови.

Изисквания:
Комуникативност, инициативност, стремеж за постигане на резултати, търговски усет, добри познания за продуктовата група Lenovo Servers, опит на подобна позиция мин.1 година; работен английски език, желание за усъвършенстване, умения за работа в екип.


Търговски консултант Microsoft

Отговорности: Продажба на продуктите на Microsoft, поддържане на търговски контакти със съществуващите клиенти (дилъри), активно търсене на нови дилъри и развитие на дилърската мрежа.

Изисквания: Добри познания на продуктите на Microsoft, комуникативни умения, активно отношения към работата, стремеж за постигане на резултати, търговски нюх, работен английски език, екипност в работата.Информация

Поканените на разговор кандидати ще получат информация за пакета социални придобивки на фирмата. Кандидати, към които фирмата проявява интерес, ще бъдат уведомени в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите.

Благодарим ви, че проявихте интерес към нашата компания.
Изпратете вашата кандидатура, дори да няма обявени свободни позиции в момента.

Предоставените от вас данни са лични и са обект на специална защита по смисъла на ЗЗЛД. Поликомп се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява, под каквато и да е форма, освен за целите на подбора на кандидати.