Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..
1

Новини

2017

25

юли

Как да изберем правилния дисплей за фотография и графичен дизайн

За какви възможности да следят графичните дизайнери и фотографите, когато им предстои покупка на професионален дисплей?

2017

20

юли

За 17-та поредна година ПОЛИКОМП е най-големият ИТ дистрибутор в България

“ICT Media” и вестник “Computerworld” и тази година отличиха българските технологични компании-лидери в класацията “ИКТ Топ 100”. Според изнесените данни, Поликомп запазва лидерската си позиция на пазара на информационни и комуникационни технологии в България за 17-та поредна година.

2017

14

юли

Доза новини от партньорския портал на Zyxel

Борба с киберпрестъпността; Голямо безжично покритие плюс капацитет; Хотспот функционалност при Zyxel защитни стени.

2017

13

юли

Отличия за твърдите дискове Toshiba N300 NAS в класацията на списание German CHIP

След проведени тестове върху производителността на твърди дискове от различни производители, в списание German CHIP бяха ранжирани и отличени най-добрите модели.
Toshiba N300 NAS показват много добри резултати на тестовете и съответно се изкачват на челни позиции в класацията.

2017

12

юли

Нови предложения от Asus - таблетите ZenPad с дизайн, инспириран от модата

Asus предлага новите си модели таблети ZenPad - всички те са с наречения от ASUS Zen дизайн, който съчетава хармонична красота с функционалност. Философията при този дизайн е обединяването на мощността и изчистения външен вид, придаващ стил.

2017

3

юли

Xerox представя бъдещето на работния процес

Xerox анонсира най-мащабното продуктово развитие в историята на корпорацията. Акцентът e върху подобрените функции на новото поколение Xerox устройства, благодарение на които машината се превръща в ключов помощник на работното място.

2017

26

юни

Trust анонсира партньорството си с Epsilon eSports

Trust Gaming с гордост анонсира колаборацията си с Epsilon eSports. Заедно те се стремят да вдъхновяват, да напътстват и да помагат за изграждането на бъдещи гейминг шампиони. 

2017

20

юни

Trust предлага три нови продукта в неонови цветове, перфектни за лятото

Trust ви отправя лятното си предложение – акумулаторна батерия, слушалки и безжична мишка, налични в шест неонови цвята. Тези цветни джаджи са перфектното допълнение на лятната ви визия.

2017

14

юни

Нови модели Asustor NAS устройства за средния и висок бизнес клас

Нови попълнения в продуктовото портфолио на Поликомп са четири модела NAS устройства на марката Asustor - два от среден клас и два от високия бизнес клас AS70.

2017

8

юни

Новата филoсофия на Canon беше представена в цяла Европа

Canon стартира паневропейска кампания Live for the story – новата философия на марката е насочена към по-младата аудитория, като цели да промени разбирането и отношението към продуктите на бранда като ги позиционира като инструменти за създаване и преживяване на моментите от живота. Зои Кравиц е глобалният вдъхновител на марката.

2017

8

юни

Asus B9440UA - най-лекият в света бизнес лаптоп

Запознайте се с най-лекия 14-инчов преносим бизнес лаптоп в света – Asus B9440UA. В компанията на B9440UA удобството при работа по време на бизнес пътуванията е гарантирано, а компактният и стилен дизайн се наблюдава във всеки аспект.

2017

30

май

Поликомп стартира дистрибуцията на продукти за видеонаблюдение HiWatch

Българският ИТ дистрибутор – Поликомп – подписа договор за ексклузивна дистрибуция на продуктите за видеонаблюдение с марка HiWatch.

2017

24

апр.

Поликомп разширява портфолиото си с електродомакинска техника от Bosch

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Bosch, по силата на който, фирмата ще предлага на своята дилърска мрежа дребна и едра електродомакинска техника от утвърдения световен производител.

2017

12

апр.

Поликомп ви предлага нова серия геймърски ноутбуци от Asus - серия FX Strix за мощност и стил в движение

Серията ноутбуци FX Strix комбинира мощна производителност с ултра тънък и стилен дизайн, помагайки ви за бърз мултитаскинг и гейминг в движение.

2017

7

апр.

Windows 10 Creators Update - освободи твореца в теб!

Microsoft обяви следващия нов голям ъпдейт за Windows 10 - Windows 10 Creators Update и както подсказва името му, акцентът ще пада върху творчеството.

1