Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп анонсира партньорство си с тайванския технологичен гигант ASUS

2014

19

авг.

София, август 2014 г. - Поликомп анонсира партньорство си с тайванския технологичен гигант ASUS. През август 2014 г. компанията стана оторизиран дистрибутор на марката за България и вече предлага чрез своята дилърска мрежа широката й гама от преносими компютри и таблети. Поликомп има изградени стабилни партньорства с надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти, и заема важна позиция в развитието на дистрибуторския бизнес в България.

ASUS е един от световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждавания производител на дънни платки в света. Компанията създава и произвежда високотехнологични продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, марката е носител на много престижни награди и е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Тази година, по време на пресконференция на Computex 2014, ASUS представи своята визия за дигиталния живот. Световно признатата компания за иновации и дизайн обяви зашеметяващи нови продукти: ASUS Memo Pad 7 и 8, Fonepad 7 и 8, Transformer Pad, ZENBOOK NX500 и Transformer Book Flip.

“ASUS е отдадена на технологиите и водена от иновации компания. Вярваме, че това ново партньорство ще е полезно и за двете страни, както и за нашите клиенти, на които ще предложим едно удивително пътуване “В търсене на невероятното””, сподели Надежда Генова – Директор на Поликомп. “Богатото портфолио и доверието на международно признати марки ни прави най-сериозната дистрибуторска компания в България и най-предпочитания партньор на търговски вериги, корпоративни клиенти, интернет магазини и други търговски фирми в цялата страна.”

“Ние от ASUS сме много доволни да започнем стратегическо партньорство с Поликомп, която ще се присъедини към нашата дистрибуторска мрежа в България. Вярваме, че пазарният опит, силната дилърска мрежа и партньорска лоялност, заедно с професионалното отношение, ще помогнат иновативните продукти на ASUS да бъдат представени на българския пазар дори по-добре от сега”, каза по повод партньорството Александър Стоянович – ASUS Мениджър бизнес развитие за Балканите.

Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България с над 1800 активни дилъра. Компанията се отличава с висок професионализъм и високо качество на предлаганите продукти и услуги. Към предимствата и силните страни на Поликомп се числят и отличните логистични ресурси и опит, големите складови наличности от разнообразни продукти, богато портфолио, конкурентни цени и постоянния стремеж към самоусъвършенстване.

Продуктите на ASUS вече са достъпни за дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп.