Моля, въведете вашето потребителско име и парола.
Изчакайте зарежда се ..
Изчакайте зарежда се ..

Поликомп проведе „Партньорска академия” за пета поредна година

2013

13

май

Май, София: В навечерието на Великденските празници приключи пролетната сесия от петото издание на инициативата „Партньорска академия - Поликомп”. По традиция в обученията се представят детайлно нови продукти и решения от марките-партньори на Поликомп. Пред близо 100 участника, представители на фирми-дилъри, бяха представени новостите и специализирани решения от Microsoft, Cisco, Hewlett-Packard, Samsung, Sony, Xerox, EATON, Lenovo, Kaspersky.

Партньорската Академия на Поликомп се наложи сред дилърите на фирмата като форум, където новите партньори получават информация за успешно стартиране на работа по IT проекти. В изминала сесия беше разширено присъствието на специализираните, технически обучения за търговски специалисти, обслужващи корпоративни проекти. По време на презентациите присъстващите имаха възможност да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите, да участват в продуктови демонстрации.

Инициативата е програма за обучение на търговци от фирмите-дилъри на Поликомп. Целта на академията е да улесни клиентите на дистрибутора в оферирането на продуктите, които той предлага на пазара, като предостави последна информация за новостите в различните продуктови линии. Обученията се провеждат в учебния център, който се намира в офис-сградата на дистрибутора. Лектори са продуктови мениджъри и специалисти от марките-партньори на Академията.

В рамките на проекта, от неговото стартиране през 2009 г., пред близо 600 търговци от български и чуждестранни лектори са представени нови тенденции, технологии и продукти от всички големи световни IT производители, чийто дистрибутор е Поликомп.